![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj chcę przedstawić nowy projekt. Dom wybudowany jakiś czas temu, ale ostatnie meble dostawiane były wczoraj. W domu mieszkała na początku tylko Maya, jednak szybko wprowadził się do niej Akira z nastoletnią córką - moją forumową imienniczką - Aoi. Oto cała trójka przed domem:
![]() Maya to elegancka kobieta, lubi się modnie ubierać. Akira to jej przeciwieństwo, nie interesuje się aktualną modą, ale - jak sam przyznaje - jest z tych, co dbają o swój wygląd. Nie jest jednak typem grzecznego i posłusznego mężczyzny, lubi dominować i bronić swojego zdania. Aoi to mała kopia Akiry. Słodka buntowniczka, często eksperymentuje z wyglądem. Mimo wszystko jest dziewczęca i ma w sobie sporo z dziecka. To pozwala jej rozwijać duszę artystki: to właśnie ona zaprojektowała większość aktualnie wyglądających pomieszczeń. Uwielbia też grać na keyboardzie i swoim ulubionym basie. Koniec opowieści o rodzinie, oto zdjęcia domu: Bryła, ogród i rzuty (w ciągu dnia) ![]() (późnym popołudniem) ![]() (późnym wieczorem) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akira i Maya uwielbiają przesiadywać przy basenie wieczorami. Rozmawiają na różne tematy, od polityki po wspomnienia ze szkoły. ![]() Pan domu jest zawsze zauroczony urodą swojej kobiety... ![]() ...chociaż nie zawsze potrafi ją zrozumieć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wejście do domu ![]() ![]() Salon na parterze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia dorosłych (jest dużo skromniejsza, ponieważ zaprojektowała ją Maya. Nie lubi przepychu) ![]() ![]() ![]() "Kącik zadumy" ![]() Kącik tatusia ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pralnia ![]() ![]() Salon na piętrze (z niego korzysta głównie Aoi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia nastolatki + garderoba (Aoi jest zadowolona ze swojego pokoju, wszystko co się w nim znajduje jest jej pomysłem) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Akira wraz z Mayą i Aoi dziękują za uwagę ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Cudowny projekt. Jasno, przestronnie... Podobają mi się kolory we wnętrzach i to, że w każdym pomieszczeniu jest tyle najróżniejszych akcesoriów. Przez to widać, że dom tętni życiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Projekt jest naprawdę świetny! Otoczenie wokół domu bardzo ładne i klimatyczne. Wnętrza również przypadły mi do gustu. Mają taki 'dwójkowy' klimat
![]() Projekt jak najbardziej udany. 10/10. |
![]() |
#4 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Bryła jest moim zdaniem trochę źle przedstawiona, dopóki nie zobaczyłam rzutów nie wiedziałam nawet jak wygląda xD
Za to środek... ![]() ![]() ![]() Genialne łóżko w sypialni nastolatki, można wiedzieć skąd? :3 Daję 9/10, za tą bryłę ![]()
#5 |
|
![]()
Muszę przyznać, że z zewnątrz dom dużo bardziej mi się podona.
Z wnętrzy kuchnia i łazienka całkiem, całkiem... nie podoba mi się sypialnia rodziców i pokój córki. Wszędzie tak biało! |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bardzo ładny kuchnia jest super 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Moje pierwsze wrażenie "
![]() Dom świetny, ale nie buduj tyle bo aniołek będzie miała konkurencje ![]() ![]() ![]() Niepodoba mi się ten wywinięty daszek nad basenem ![]() Ale ogółem SUPER 9,5/10 ![]()
#8 |
|
![]()
A mnie się osobiście nie podoba to, że postawiłaś wyższą szafkę tuż przed łóżkiem w sypialni dorosłych (mam ten komplet mebli), wygląda to nieładnie.
Natomiast z rzeczy które mnie urzekły, to sposób w jaki zrobiłaś taras, umieszczając pod nim basen, wygląda to super ![]() No i te wiązane zasłony w pralni ![]() ![]() Ogólnie mówiąc, to cały domek wygląda świetnie, bardzo dobra robota!
![]() |
#9 |
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() Co do dodatków, to podam linki po południu. Póki co nie mam czasu, żeby włączyć cała grę xd |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Wybaczcie, że post pod postem. Chciałam, żeby pytający zauważyli odpowiedzi dotyczące obiecanych dodatków
![]() Meryam, łóżka nastolatki mam stąd rudzielec, no niestety nie mam pojęcia, gdzie można ściągnąć te zasłony. Ja je pobrałam razem z jednym z projektów Janity, a w grze nie mam żadnych wskazówek co do tego, gdzie można ich szukać |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|