![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie!
To pierwszy domek, który zdecydowałam się opublikować na forum, choć od dawna noszę się z takim zamiarem. Mam nadzieję, że będzie wam się podobał. Dom nie ma jednego dominującego stylu, właściwie każde pomieszczenie urządzałam osobno, choć, np za pomocą podłóg czy ogólnie kolorów drewna, starałam się w miarę możliwości dopasować wszystko do siebie na tyle, by nie drażniło oka. Przyznaję się bez bicia, że nie mam talentu do ogrodów i budując staram się głównie przy przodzie parceli, tył bowiem w miarę rozwoju rodziny służy do rozbudowy domu, lub "upchnięcia" tych obiektów, na które nie ma miejsca w środku (np. pracowni rzeźbiarskiej). Nie przedłużając, zapraszam do oglądania. Liczę na krytykę, bo wiele mogę się jeszcze nauczyć. Przednia część ogrodu i bryła: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korytarz wejściowy: ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia z jadalnią: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pralnia: ![]() ![]() Łazienka dla gości (ogólna, nie połączona z żadną sypialnią) ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia właścicieli z połączoną łazienką: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia nastolatki z połączoną łazienką: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogródek z tyłu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Halisstra : 22.05.2012 - 17:28 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|