![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dopiero zaczynam działalność na forum,chodź od dawna czytam ten dział i nie tylko. Przedstawię tu losy mojej rodziny Hudgson(nie miałam weny na nazwisko,tworząc simkę nie wiedziałam,że będzie na forum.
![]() Mary Hudgson.Młoda dziewczyna mieszkająca na wsi Riverview. Jej rodzinne miasto to dopiero była wielka wieś.Niby w Riverview nie ma żadnych perspektyw,ale przynajmniej jest jakiś sklep ,szpital i najważniejsze,restauracja ![]() ![]() Mary chciała zostać kucharzem. To było jej wielkie marzenia.Od zawsze lubiła gotować...Nieraz coś przypaliła,raz nawet zdarzyło jej się w młodości wywołać pożar... ![]() Szybko się zaklimatyzowała w nowym miejscu. ![]() Mieszkała tu jej przyjaciółka z dzieciństwa -Alice.Dziewczyny spędzały ze sobą naprawdę dużo czasu. ![]() Uwielbiała gotować,jej potrawy były naprawdę dobre.Dlatego odrazu przyjęli ją do pracy w restauracji. ![]() Nie ma to jak poznawanie nowych przepisów. ![]() Mary marzyła o mężczyźnie dla którego będzie całym światem.Biała suknia,welon,duży dom...Pełen pełzających dzieci. ![]() Wiedziała,że z jej szczęściem i z urodą nikogo nie znajdzie. ![]() Jej mała pensja nie starczała na jakieś luksusy. ![]() Dlatego ciężko pracowała w pracy. @Irreplaceable: poprawiłem zdjęcia. Nie kopiuj linka z paska adresu tylko z okienka 'forum' Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 25.11.2012 - 12:10 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|