![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Hello ![]() Trochę się wahałam, czy zakładać temat w tym dziale, ponieważ brak mi daru do wymyślania simowych historii i ubierania ich w słowa na wzór powieści. W końcu doszłam do wniosku, że nie będę dorabiać historyjek do zdjęć i tym samym przekazywać niestworzonych rzeczy, których w TS nie da się, hmm, przeżyć, rozegrać ![]() + Niestety bardzo ucierpiała jakość zdjęć, przepraszam, nie wiem dlaczego ![]() ![]() BARRY Stylizowana na wiktoriańską farmę
![]() Jan - Pan domu, mąż Applejack, ojciec Williama, Jamesa i Diany. Nauczyciel w Szkole Podstawowej w Appaloosa Plains. Miłośnik koni. Codziennie po pracy z chęcią wykonuje swoje obowiązki na farmie. ![]() Apple dnie spędza w gospodarstwie, opiekując się dziećmi, sprzątając, czytając... ![]() Wyprawa na herbatę do domu znajomej. Tylko czekać aż liście zaczną opadać. Ciekawe kto będzie ten cały bajzel grabił ![]() ![]() Kaśka, najlepsza przyjaciółka Jana ![]() ![]() Jak zwykle coś się w domu psuje, ale Jan i jego młotek zawsze są w gotowości ![]() Źrebak Dziki Koń wpadł w odwiedziny ![]() Maja z ojcem Godrykiem, łobuzy ![]() ![]() ![]() ![]() Azor ![]() ![]() ![]() Codzienne pierdółki, np. rachunki ![]() Apple uwielbia swój ogród, tak jak uwielbia gotowanie, a jesienne jabłka są idealne na szarlotkę. ![]() Co wieczór trening ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś robi... ![]() ... a ktoś zjada ![]() Diana ![]() ![]() ![]() Przyszła zima. Śniadanie w mini patio ![]() A potem do pracy ![]() William też wybywa z domu. Pracuje jako początkujący lekarz, dopiero uczy się zawodu na praktykach w szpitalu. ![]() Komuś nie za gorąco? ![]() ![]() A tymczasem Apple rozwaliła umywalkę, woda leje się w podejrzanym tempie. A męża w domu nie ma... ![]() Dzieci u sąsiadki, a kobieta pobiegła poszukać kogoś znajomego w mieście, kto mógłby jej pomóc z naprawą. ![]() Dziki koń ![]() ![]() Łobuzy zimowe ![]() Obowiązki trzeba wykonać ![]() ![]() W międzyczasie Apple i James lepią wspólnie bałwana ![]() ![]() ![]() ![]() Brudne dziecko to szczęśliwe dziecko ![]() ![]() Nocna przejażdżka ![]() Kilka zdjęć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 10.07.2014 - 23:53 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|