|
|
#1 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Jak wszyscy wiemy, w tym roku mija dwudziestopięciolecie serii The Sims. W związku z tym EA planuje wiele nowych atrakcji:
Poza tym w sklepach pojawił się nowy merch związany z marką the Sims, np. w sieci Cropp. Kilka godzin temu oficjalny profil The Sims zmienił swój wygląd i wstawił nowy filmik, nawiązujący do pierwszych dwóch części The Sims. Według Kotatku, może to być znak, że TS1 i TS2 jeszcze w tym tygodniu trafią do cyfrowej dystrybucji! Co o tym myślicie? Czy faktycznie tak się stanie? EDIT: pojawiła się nowa strona w związku z 25-leciem: https://www.the-sims-y2k.com Ostatnio edytowane przez Caesum : 29.01.2025 - 20:40 |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
No ja przebieram nóżkami z niecierpliwości 😀😀
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
O jaaa, to by było ekstra
myślałam ostatnio o zagraniu w dwójkę, szczególnie jak widzę dodatki/kolekcje/coś do TS4 (i ich ceny...)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 14
|
Pamiętam, jak premiera TS2 wywoływała we mnie ogromne wrażenie i potem zawód, że mój komputer tego nie udźwignął 🥲
TS1 i TS2 to dla mnie nostalgia i świetne czasy dzieciństwa. Nie mogę się doczekać powrotu! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
|
Cytat:
Ciekawi mnie, czy The Sims 3 też kiedyś zmienią w pełną kolekcję, czy może są na to zbyt chciwi.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Reputacja: 33
|
ja pierdzielę, ja taka stara baba 30 lat i dawno się tak nie cieszyłam na cokolwiek, a szczególnie na nową gierkę
serio jak odpalę simsusie jedyneczkę na kompie to chyba będę płakać ze szczęścia, już od dawna chciało mi się zagrać. to jest najlepszą część bo ta czwórka to jest jakieś nieporozumienie jak dla mnie
Ostatnio edytowane przez Rainbow : 29.01.2025 - 11:16 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 14
|
Czy te dwie pierwsze wersji Simsów będą po prostu przystosowane do aktualnych systemów, czy planowany jest też remake i odświeżenie ogólne? Informacje w internecie są różne, ale może tutaj czegoś się dowiem
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
Reputacja: 48
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
Jak na razie jedyne co słyszałem, to o "rereleasie", co może oznaczać wszystko i nic. Moim zdaniem, jeżeli nie użyto słowa remaster, to należy oczekiwać oryginalnej jedynki i dwójki z jakimiś łatkami żeby działały na nowych systemach. Nic więcej.
![]() Btw, pojawiła się właśnie nowa strona w związku z dwudziestoleciem! https://www.the-sims-y2k.com |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|