Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.02.2005, 12:12   #1
Kenji

Reputacja: 10
Wink pytanko

hej dostałam wiele nagród w the sims gwiazda(za aktorstwo/złote/za mode/złote/za śpiewanie/2 srebrne/)i pewnego dnia moja gwiazda siedziała przed TV i pod dom przyjechała limuzyna wysiadła z niej Merlin Monroe i wrczyła jej nagrodę tylko ni wim jaką czy to jest ta nagroda za sławę dostałam takich ze 40

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.02.2005, 14:57   #2
lay

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jogi
hej dostałam wiele nagród w the sims gwiazda(za aktorstwo/złote/za mode/złote/za śpiewanie/2 srebrne/)i pewnego dnia moja gwiazda siedziała przed TV i pod dom przyjechała limuzyna wysiadła z niej Merlin Monroe i wrczyła jej nagrodę tylko ni wim jaką czy to jest ta nagroda za sławę dostałam takich ze 40
Jest to nagroda Simmy, jakby za całokształt, "za odpowiednio wysoki poziom gwiazdorstwa" ( instrukcja, str. 11 - nagrody za osiągnięcia:book: ). Nie powiem, czy to jest nagroda za sławę, bo nie wiem, o którą ci chodzi. Lecz zawsze, gdy ma sięm dostać nagrodę Simmy, to przyjeżdża Marlin Monroe... Czasem się blokuje , ale to już inna sprawa... Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłam.

Ostatnio edytowane przez lay : 03.02.2005 - 19:35
lay jest offline  
stare 04.02.2005, 11:54   #3
awusia
Guest

Domyślnie

Ta nagroda, którą daje Merlin, to nagroda "Simmy" - czy jakoś tak... Dostajesz ją wtedy, kiedy masz dużo sukcesów w branży gwiazdy...

stare 04.02.2005, 18:02   #4
berata

Domyślnie

Cytat:
Napisał awusia
Ta nagroda, którą daje Merlin, to nagroda "Simmy" - czy jakoś tak... Dostajesz ją wtedy, kiedy masz dużo sukcesów w branży gwiazdy...
Nie trzeba mieć wielu sukcesów, wystarczy, że długo ma się wysoki poziom gwiazdorstwa.
berata jest offline  
stare 14.02.2005, 17:25   #5
Maga
Guest

Domyślnie

o ile gwiazdek ci chodzi z "wysokim poziomem gwiazdorstwa"?Trzeba mieć ok. 2 i pół.Chyba.Wtedy można oczekiwac Simmy.

stare 14.02.2005, 17:54   #6
berata

Domyślnie

Cytat:
Napisał Maga
o ile gwiazdek ci chodzi z "wysokim poziomem gwiazdorstwa"?Trzeba mieć ok. 2 i pół.Chyba.Wtedy można oczekiwac Simmy.
Dokładnie nie wiem, ale ja gdy przez długie okresy czasu mialam po 4,5 gwiazdki lub 5, to pomimo tego, że nie miałam żadnych innych sukcesów to simmy dostawałam. Jeździłam do dzielnicy showbiznesu tylko po to, żeby np. zapozować do zdjęć i nie spadły mi gwiazdki.
berata jest offline  
stare 24.02.2005, 16:21   #7
Edyśka
Guest

Smile

Marylin przyjeżdża gdy masz powyżej 4 gwiazdek (chyba) ale nie zawsze.. ja jak bylam gwiazdą to przyjechala...

stare 13.03.2005, 07:31   #8
*RoCiO_cOn_EsPaNa*
Guest

Domyślnie

Mi kiedys przyjechała, miałam 5 gwiazdek, ale żadnej nagrody nie dostałam

stare 13.03.2005, 09:46   #9
KubuS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jogi
To normalne, jak jesteś sławny, to przyjeżdża i Ci wręcza nagrodę. Głupio jest o tyle, że jak już wręczy, to nie można z nią pogadać. Jest tylko dostępna opcja "Poproś o autograf" ...

stare 02.07.2005, 13:47   #10
marta_simfanka
Guest

Domyślnie

to jest nagroda simmy.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania