![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ratujcie !!!
Jak robię zdjęcie mojemu simowi to zamiast zdjęcia pojawia mi się czarne pole ;( Co mam zrobić i czy to jest normalne ![]() ![]() A właśnie nie mogę także zapisać gry !! Help me please! :1smutny: |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
jeżeli używasz pirata i masz cracka to się nie dziw.. to blokuje zapisywanie i kilka innych funkcji ( może także zdjęcia ) - budowanie też
![]() ale nie mam zamiaru ci wyjaśniać co i jak ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak to rzeczywiście wina cracka
![]() ![]() ![]() I'love the sims 2 :happy2: :mbounce: |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To wcale nie jest wina craka tylko sterowników do karty graficznej. Ja mam grę orginalną i miałam to samo. Przeinstalowałam sterownik i już jest dobrze. Córki mojej znajomej mają pirata i też ten problem. Pożyczyłam im moje sterowniki, wgrały je i też im działa. (Moja karta to GeForce MX440).
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak masz GeForce4 to włóż do napędu orginalną płytkę od karty i zainstaluj ponownie sterownik. Powinno pomóc. U mnie zadziałało i jeszcze u paru innych osób. Spróbować nie zaszkodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przepraszam ze post pod postem ale mam teraz wazna wiadmosc ja mam GeForce2 MX 400
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja mam tez ten problem ale mam Gainward Geforce 3 Titanium 450 64MB
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Myślę, że skoro u mnie (i paru innych osobach) był to problem sterowników, to chyba nie ma znaczenia, jaka to karta. Po prostu trzeba uaktualnić sterownik lub wgrać orginalny. Ja np. wgrałam najnowszy sterownik i nie działało, a potem wgrałam znowu ten starszy (z orginalnej płyty dołączonej do karty) i wtedy wszystko zaczęło działać
![]() Ostatnio edytowane przez Eveline : 13.10.2004 - 16:27 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|