![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie, dziecka nie może stracić, ale może umrzeć. Ja raz miałam tak, że babka w ciąży wzięła sok i go pije. Nagle kładzie sok na stole i upada. Patrze a tu śmierć idzie. A miała wszystkie paski na zielono.
![]() Aha no właśnie i nie ten dział. Taki temat powinnaś zamieścić w Problemach z grą... Ostatnio edytowane przez AleX : 20.06.2005 - 10:51 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a moja simka kiedyś gotowała jak była w ciąży, wybuchł pożar i się spaliła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
to jest temat : THE Sims OOO muszę to mieć! a nie problemy z The Sims2 :wacko: :tclsd:
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
to jest zly dzial tu sie zamieszcza posty w ktorych sie cos poszukuj do the sims 2 ale moge odpowiedziec. i zapytac. a wiec. moja simka po ,,postaraj sie o dziecko'' dzien pozniej zwymiotowala i pojawila sie chmorka ze smoczkiem i znakiem zapytania. a mi simka sie spalila toz toz przed ciaza bo w ciazy byla 3 dni.czy ktos mial jeszcze cos takiego?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dziecka nie można stracić, niestety ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Przepraszam ... żeczywiście to nie ten dział , mi raz Simka miała na prawie czerwony głod i była w ciąży ... zemdlała , przyszła śmierć , ale na szczęscie w domu był maz i wygrał ze śmiercią
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja pozbywam się dzieci wychodząc niezapisując gry.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |