![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam wszystkie dodtaki do gry The Sims ale mam problem, ponieważ mam tylko 1 mapkę terenu. Kiedt klikam na przełącznik dalej (tzn.strzałeczkę w prawo) automatycznie gra wraca mi do jedynki. Czy jest jakaś rada aby mieć więcej niż 1 mapkę terenu????? Czekam na odpowiedź! To dla mnie naprawde ważne!!!
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja też miałem taki problem i jak przestałem grać to mi się po 2 dniach naprawiło!
Nie wiem, nic wtedy nie zrobiłem a to się naprawiło! Może i Ty poczekaj... |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Smoczyca to jest nabijanie postów po co pisać że się nie umie pomóc a co do twojego problemu to mam pytanie masz pirata??
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tzn. nie masz okolic? A w folderze The Sims też jest jedna okolica? JAk jedna, to radzę pokopiować sobie, będziesz miał(a) dowolną liczbę. jeśli nie wiesz, jak to zrobić, to piszę:
w folderze The Sims jest folder TemplateUserData. Skopiuj go i nowemu folderowi nadaj nazwę UserDataxx W miejsce xx wpisz jakąś cyferkę (2-99, obojętnie, ale nie może już być folderu o takiej nazwie). Jeśli masz tylko UserData1, to możesz nowy folder nazwać UserData2. Możesz tak sobie kopiować i nadawać kolejne numerki. Problem się rozwiąże. TYlko zawsze kopiuj TemplateUserData. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A jak wszystko zawodzi - zainstalować od nowa. Najprostrzy i najskuteczniejszy sposób.
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ah... az sie dziwie ze nikt jeszcze tego nie raportowal... chyba to zrobie :\ Edit-Chyba naprawde najskuteczniejszym sposobem jest zainstalowanie gry od nowa... Ostatnio edytowane przez trasha : 11.12.2004 - 21:10 |
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A masz oryginalne dodatki?
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Eee tam... wcale niema tak duzo roboty...
A jak sie kopjuje okolice? ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
BARDZO PROSZE O POMOC!! | Syla | The Sims 1: Rozszerzenia | 10 | 11.09.2003 07:20 |