![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To znowu ja Mike - dużo wymagam mało pomagam!! xP
![]() ![]() A więc potrzebuję: -Kolczyki z naszyjnikami dla kobiet tylko nie jakieś oedynarne jak dla starych bab... -Ładne suknie ślubne -Garniturki dla facetów -Jeżeli ktoś widział to takie wizytowe ubrania dla simek ale nie suknie tylko jakaś spudniczka a do tego żakiet czy coś takiego najlepiej czarne -Długie włosy dla kobiet do pasa, a nawet do kostek -Wiem że juz kiedyś o to prosiłem ale poproszę jeszcze raz: rzeczy związane z elfami -Rzeczy związane z Harrym Potterem, Tokio Hotel XD Vanilla Ninja(jeśli ktoś zna) Alexz Johnson i Black Eyed Peas -I jeszcze Pussycat Dolls i Sugababes No to by było na tyle aha i bęzie miło jeżeli dodatki będą za darmo bo jakoś nie mam ochoty płacić ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A i jeszcze prosze o Rihanna(jak ktoś niezna to buuuuuuu) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No jasne że pomogłaś!! ale potrzebuję jeszcze czegoś. Jest taki kanał w TV AXN a na nim można zobaczyć "Zagdki Przeszłości" Potrzebuję skin Nigela i Sydney (czyli głównych bohaterów), ich sekretarki(czy kim ona tam jest
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
http://pronupsims.net ; ) moniak199s dodała niepotrzebnie 2.Strona przez to nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|