|  07.04.2006, 17:37 | #2 | 
| Guest 

|   

Możesz dać jej do wypicia ten eliksir na dodanie dni życia, ale nie może mieć złotego poziomu aspiracji kilka razy tak zrobisz i simka starsza   Albo użyj kodu: boolProp testingCheatsEnabled true/false kliknij na sima z shiftem i  wybierz opcję set to Birthday simce zostanie jeden dzień do dorośnięcia   | 
|   | 
|  07.04.2006, 18:03 | #3 | 
| Guest 

|  Pomoc 

Woow   Nawet nie wiedziałam że simowie się starzeją w grze The Sims 2        Ja nie mam tej gry  Sorra że nie do tematu,ale powiedzcie mi z kąd można[z  jakiej strony] wgrać na kompa The Sims...Niemusi być 2.PLISS POMOCY! | 
|   | 
|  07.04.2006, 18:05 | #4 | 
| Guest 

|   

Nie rozmawiamy tu o piratach.
		 | 
|   | 
|  07.04.2006, 19:13 | #5 | 
| Guest 

|   

W SimPe możesz sobie ustawiać dni, które zostają do postarzenia się sima.
		 | 
|   | 
|  08.04.2006, 10:57 | #6 | 
| Guest 

|  Thx 

Wielkie THX, tylko nie wiem czy mi sie gra nie bedzie ciać (bo te hasła mi wszystko psują) ale juz sprawdzam i jeszcze raz wielkie THX!!!!!!!!! PS. A co do tych piratow to ja mam 2 z eMule(  ). | 
|   | 
|  08.04.2006, 17:04 | #7 | 
| Guest 

|  Sorry, że post pod postem 

Właśnie sorry, ale hasło mi nie działa!!!!  ;( I na pewno nie wpisuje go źle, bo zkopiowłam!!!! O co chodzi z tym SimPe (wybaczcie ale mam simy 2 od niedawna i jeszcze nie wszystko o nich wiem) bo może to by mi pomogło..
		 | 
|   | 
|  08.04.2006, 17:13 | #9 | 
| Guest 

|   

SimPe możesz ściągnąć tu. Jest to program dzięki, któremu możesz zmieniać płeć sima, możesz stworzyć swoją karierę, pozmieniać wiele rzeczy w relacjach sima z innymi simami. Nwet zmieniać kolory i kształt mebli! Polecam ten program. a co do kodu boolprop testingcheatsenabled true/flase jest tu poradnik
		 | 
|   | 
|  09.04.2006, 18:12 | #10 | 
| Guest 

|   

Thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!          DziaŁa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d :d :d :d :d | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |