![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jak w tytule, chcę wam przedstawić mój najnowszy twór
![]() Wydaje mi się że bryła nie jest zbyt ciekawa ale trudno no i oczywiście ogródek ![]() ![]() GO: Mieszkaniec i jednocześnie właściciel tego przybytku ![]() ![]() Zewnątrz: ![]() ![]() ![]() Główne wejście: ![]() Wejście boczne: ![]() Wejście do mieszkania na piętrze: ![]() Korytarz wejściowy, kanapy stoją żeby zagracać pustą powierzchnię : ![]() ![]() Po wejściu na lewo jest sklep: ![]() ![]() Na wprost toalety: ![]() ![]() W głębi po lewej jest pokój do wystawiania zwłok: ![]() ![]() Na przeciwko pokój dla stypowiczów ![]() ![]() ![]() Piętro zaczyna się klatką schodową: ![]() Salon z kuchnią ( tak wiem że pusto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kominek: ![]() Wgląd do gabinetu: ![]() Gabinet: ![]() Sypialnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Parter: ![]() Piętro: ![]() Oceniajta ![]() PS Obok jest tak dużo miejsca bo miał tam być jeszcze kamieniarz (czyki wytwórca nagrobków ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Echm nom całkiem udany
![]() Ogródek mały, ale podoba mi się 8,5/10 Bryła niby zwyczajna, ale podoba mi się (xD) 9/10 Wnętrze takie szarobure (no w końcu to dom pogrzebowy ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
[Hehe, bardzo fajny pomysł, tego jeszcze nikt nie zrobił
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ładny domek daje 9/10
Dasz linka? Wymaga dodatków typu np:Na studiach? |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie ci to wyszło i wspaniały pomysł! Tylko pogratulować! Aaaa i oczywiście 10/10
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pomysł ekstra =)) :tu: wykonanie też niezłe. Podoba mi się cały parter z mieszkaniem na gorze troche gorzej bo pustawo tam. A brak ogrodka nawet pasuje. 8/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zacznę od tego, że bardzo fajny pomysł
![]() Jednak mam kilka ale... <lol> - całość jednak jest za wielka (i bryła i działka) - jest to za ee... kolorowe - mi się bardziej dom pogrzebowy z ponurością kojarzy - na co w domu pogrzebowym basen? - w sumie to bym wywalił całe mieszkanie na piętrze, no ale skoro on tam mieszka... <lol> Pozdrawiam. |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widziałem dom pogrzebowy na ModTheSims2
![]() ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
Nawet fajne, ale:
-po co basen w domu pogrzebowym?? ![]() -kuchnia jest zbyt pusta - biedny ten facet, ze musi mieszkać nad trupami ![]() Daję 7/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz dom jest ciekawy, w środku tez ładnie urządzony ale nie pasuje mi ten obraz z panienką, wszystko jest w ciemnych abrwach tylko ten obraz kolorowy, nie pasuje. Basen tez za bardzo mi nie pasuje ale jak kto woli. Moja ocena 8/10 pozdro
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|