Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.02.2004, 14:14   #1
Blue Girl
Guest

Domyślnie

Dlaczego zawsze kiedy zakładam jakiś ważny temat to go zamykacie nawet jeżeli proszę, żeb y go nie zamykać?! To jest złosliwe! Przecież to jest forum i duża ilość tematów nie zaszkodzi.
P.S. Dziękuję Liop, że mi podałaś jak te składniki zdobyć. Teraz mam wszystkie zaklęcia.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.02.2004, 14:38   #2
CRAVEN
Guest

Domyślnie

Otóż to niejest złośliwość tylko jeżeli piszesz tematy nic niewnoszące ,powtarzające się lub nieciekawe, to niedziw się dlaczego tak jest. Ps to nie ten dział!!

stare 16.02.2004, 14:47   #3
Moniczykita
Guest

Domyślnie

Przeważnie jest tak że jak zamyka się temat to znaczy że już taki był...Ale nie martw się jesteś początkująca więc jeszcze troche czasu spędzisz na tym forum to sie przyzwyczaisz i zobaczysz jakie tu zasady panują...

stare 16.02.2004, 16:15   #4
Ersa
Guest

Domyślnie

Och, przecież ja ją znam!!! Nooo, jasne Słuchaj to, że na TAMTYM forum można sobie zakładać tematy typu: Buuu, nikt mnie już nie lubi, Papa, idę!!!, Kto pogada?, jakie macie hobby?, itp. to nei znaczy ze tu tak mozna

--------------

Ty po prostu nie znasz panujących tu zasad!!! Jak, np. NIE PISZE SIĘ POSTA POD POSTEM!!!!

---------------

Bo mogłaś edytować tematen post! I nikt nie zamyka tych tematów złośliwie!!!! A tematy zamyka się dlatego, ponieważ takie już były!

stare 16.02.2004, 16:38   #5
CRAVEN
Guest

Domyślnie

Niemusisz pisać posta pod postem bo jest taka opcja edytój

stare 16.02.2004, 16:40   #6
Nindë
Guest

Domyślnie

Jak to kotos kiedys powiedzial....To jest wiezienie... Ale noc coz trzeba siez tym pogodzic...Chyba ze ktos by przekonal administralow choc taka szansa wynosi ponizej zera...Ale tu sie da przezyc i jest cool...

stare 16.02.2004, 16:41   #7
Shawnee
Guest

Domyślnie

przeczytaj sobie regulamin i wszystko zrozumiesz

stare 16.02.2004, 16:41   #8
Ersa
Guest

Domyślnie

Nawet można usuwać swoje posty ^_^ A to iks powiedziała, ze tutaj jest jak w więzieniu

stare 16.02.2004, 16:48   #9
Blue Girl
Guest

Domyślnie

OK. Widzicie? Usunęłam tamte posty. Zadowoleni?

stare 16.02.2004, 16:49   #10
Moniczykita
Guest

Domyślnie

Żabka sama mówiłaś że nie pisze się posta pod postem tylko jest opcja EDYTUJ..

Mówie wam tu jest potrzebny ktoś do zamknięcia tematu..Pewnie glazek zaraz tu się zjawi i pozamyka niepotrzebne tematy Czyż się nie myle??

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania