![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dlaczego zawsze kiedy zakładam jakiś ważny temat to go zamykacie nawet jeżeli proszę, żeb y go nie zamykać?! To jest złosliwe! Przecież to jest forum i duża ilość tematów nie zaszkodzi.
P.S. Dziękuję Liop, że mi podałaś jak te składniki zdobyć. Teraz mam wszystkie zaklęcia. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Otóż to niejest złośliwość tylko jeżeli piszesz tematy nic niewnoszące ,powtarzające się lub nieciekawe, to niedziw się dlaczego tak jest. Ps to nie ten dział!!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przeważnie jest tak że jak zamyka się temat to znaczy że już taki był...Ale nie martw się jesteś początkująca więc jeszcze troche czasu spędzisz na tym forum to sie przyzwyczaisz i zobaczysz jakie tu zasady panują...
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Och, przecież ja ją znam!!! Nooo, jasne
![]() -------------- Ty po prostu nie znasz panujących tu zasad!!! Jak, np. NIE PISZE SIĘ POSTA POD POSTEM!!!! --------------- Bo mogłaś edytować tematen post! I nikt nie zamyka tych tematów złośliwie!!!! A tematy zamyka się dlatego, ponieważ takie już były! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niemusisz pisać posta pod postem bo jest taka opcja edytój
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak to kotos kiedys powiedzial....To jest wiezienie...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
przeczytaj sobie regulamin i wszystko zrozumiesz
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nawet można usuwać swoje posty ^_^ A to iks powiedziała, ze tutaj jest jak w więzieniu
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
OK. Widzicie? Usunęłam tamte posty. Zadowoleni?
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Żabka sama mówiłaś że nie pisze się posta pod postem tylko jest opcja EDYTUJ..
Mówie wam tu jest potrzebny ktoś do zamknięcia tematu..Pewnie glazek zaraz tu się zjawi i pozamyka niepotrzebne tematy ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|