![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mój nowy domek z dla rodzinki typu 2+1. Nazwałam go jesiennym(miałam dopisać: [moje marzenie], ale mam jeszcze brata) bo użyłam ciepłych barw. Zapraszam do komentowania.
Z zewnątrz: Przedpokój: Kuchnia z jadalnią (moja pociecha ![]() Salon i kącik gabinetowy: Hol na górze: Sypialnia: Pokój dziecka: Łazienka: I rzuty: Mam nadzieje, że wam sie podoba i czekam na ocenki ![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 14:11 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i jestem pierwsza
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nie lubię takich domków, ale ocenkę wystawię za proporcjonalnosc ;-)
tylko, ze kuchnia jakas taka duza wzgledem reszty sie wydaje, no i masz w jadalni jedno nieuzywalne krzeslo ;-) ogolnie 7/10 ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jeżeli domek miał być jesienny, to przy takim stylu trzeba było pozostać, a wprowadzasz elementy nowoczesne np. rażące plakaty. Za dużo różnych kolorów. 6/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
daj do sciagniecia mi sie bardzo podoba 10|10
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie wszystko jest do końca takie super.
nie podobają mi sie zaśłony na oknach - są zbyt zwykłe i trochę tandetne. nie podoba mi się rysunek kanapki nad biurkiem - psuje mi klimat przytulności. nie podoba mi się to, ze wniektórych miejscach jest zbyt nowocześnie nie podoba mi się to, ze w pierwszym pomieszczeniu jakie pokazywalas jest cos nie teges, cos mi sie tam gryzie ale nie potrafie powiedziec co. z zewnatrz swietny, w wiekszosci w srodku rowniez. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|