![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Licze, że pomożecie... Dzisiaj przeszukałam całe forum i znalazłam full linków do stronek z dodatkami. Zainstalowałam tego bardzo dużo. Wchodze w simsy, robie nową rodzine... i tu zaczyna sie problem. Wchodze we fryzury specjalne, a tam zamiast *****istych fryzur z neta są... zwykłe, poste czarne włosy zrobione przez EA. Z niektóymi ciuchami też tak jest, zamiast tego ściągniętego jest zwykły, biłe rybaczki i czerwona koszula..... Help! Może to błąd jakiegoś programu albo jego brak...? Na pewno nie jest to wina dodatków, bo sią ściągane ze sprawdzonych stron...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
A ściągnęłaś też odpowiednie meshe? Przeczytaj ten temat
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Z modthesims ściągałaś? Musisz ściągnąć meshe.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No właśnie. Wszystko tkwi w meshach. Musisz się cofnąć i je ściągnąć
![]() Przy każdym ubraniu itp. jest słowo Mesh może nie przy każdym ale przy tych rzeczach które ich potrzebują. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ok, dzięki. A z tym ma coś wspólnego CEP? Bo kiedyś go ściągałam i chyba nic mi nie dał....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
CEP to chyba jest od rekolorow, wiec to raczej nie ma nic z tym wspolnego...Jak mowia wszyscy to wina meshy, niestety musisz posciagac wszystko :/
EDIT: A wlasnie moze to byc wina tego, ze nie masz jakiegos dodatku do TS2 ( np. wlasny biznes, itp), ale skoro nie slyszalas o meshach to raczej tego wina ![]() Ostatnio edytowane przez Polia : 02.04.2007 - 21:47 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
:con: |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: A właśnie jak juz podasz te stronki to napisz jakie masz dodatki do TS2 ![]() __________________________________________________ ________ TO MÓJ 200 POST ![]() Ostatnio edytowane przez Polia : 03.04.2007 - 14:43 |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A mam tylko zwierzaki,Ale moge Ci powiedzieć tylko tyle,że tam nie było żadnego znaczka do jakiego dodatku są te dodatki ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|