![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Wejdź na www.ImageShack.us
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła- ten dach jest strasznie udziwniony, mógłby być prostszy. Kolory ścian są brzydkie
![]() Wnętrza: -salon- nie podoba mi się to koło na ścianie -jadalnia-nie podoba mi się stół i krzesła -kuchnia- ale nawalone obrazów O_o hieroglify? tak to jest ok -łazienka- nie wyświetla mi się ![]() -biuro- nie podoba mi się krzesło, biurko i fotel i ta lampka -sypialnia- nawet jest ok ![]() Mam jeszcze jedno zastrzezenie- nie podobają mi się okna, jest ich nawet za dużo Ogólna ocena- 6/10 Pzdr. ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła taka sobie a dach okropny z tyłu domu nie podobają mi się te kafelki i niema wogóle ogrodu,okien jaest za dużowsalon taki sobie nie podoba mi się półścianka,w jadalni odsuń stół od ściany,w kuchni nie pasują te hieroglify,łazienka jest nawet ładna,w gabinecie brzydka jest ta lampa i fotele.
5/10 pzdr.secret-name |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Cały środek przepiękny, bryła też ładna, ale na dworze jest za pusto i całe zaplecze mi nie pasuje, ja bym tam raczej jakiś ogród zrobiła. 8/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mnie się podoba cały. Jest genialny, po prostu świetny!
|
![]() |
#7 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom ładny szczególnie bryła jedyny minus ogrodu to ten kafelki niebieskie przy basenie nie pasują do całokształtu bryły . Wnętrze też całkiem ładnie podoba mi się .
Dam ogólnie 6.5\10 mam pewne zastrzeżenia co do wnętrza
#8 |
Guest
|
![]()
Za dużo obok siebie obrazów, okien... kurcze... wszystkiego tu jakoś za dużo. Nie podoba mi się 3/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
widać domek w stylu morskim bardzo podoba mi się gabinet ale nic po za tym 8.5/10
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny.Tylko mi się nie podoba gabinet.8/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|