![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szkuam sługusów do ściągnięcia, bo trzeba je strasznie długo robić,a chciałabym ich trochę mieć.Szukałam na znanych mi stronach,ale nie mogłam znaleźć.Byłabym wdzięczna za pomoc.
![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 18
|
![]()
Jeśli chcesz mieć szybko złotą rangę to musisz:
-wcisnąć jednocześnie Shift,Ctrl i C, żeby ci się ta ramka pojawiła -następnie wpisujesz słynny kod boolProp TestingCheatsEnabled true -przytrzymujesz klawisz Shift i klikasz na aktywnego sima -wybierasz Spawn->Więcej->Badge Juicer(chyba tak się to pisze)pojawia ci się taka łódeczka jak dla dziecka i sobie poszukaj.Tam są też inne rangi jak np.sprzedawca czy magazynier ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeśli chcesz mieć od razu sługusa:
-wcisnąć jednocześnie Shift,Ctrl i C, żeby ci się ta ramka pojawiła -następnie wpisujesz słynny kod boolProp TestingCheatsEnabled true -przytrzymujesz klawisz Shift i klikasz na aktywnego sima -wybierasz Spawn->Więcej->New Servo(chyba tak się to pisze) pojawia ci się sługus. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki Miau,zupełnie wyleciał mi ten pomysł z głowy.Już kiedyś go używałam xP.A do Castaway to dzięki ale chodziło mi nie oto jak zdobyć złotą rangę i móc robić sługusy,ale jak je szybciej zrobić.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|