![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
po pierwsze zaznaczam ze nie mam zadnego pirata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prosze o pomoc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 20
|
![]()
Ale jak to możliwe, że instaluje, a potem nie chce się włączyć?
![]() ![]() Moja propozycja: Skasuj ten program emulujący i wszystkie mini image. Zainstaluj od nowa TS2, później Bon Voyage (bez żadnych Mini Image). Sprawdź, czy działa. Jeśli tak, to bardzo fajnie, a jeśli nie, to najlepszym i najlegalniejszym rozwiązaniem będzie kupno od razu DVD-Ram za ok. 100-150 zł. A mini image jest legalny w ogóle? ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 01.12.2007 - 11:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja raczej Ci nie pomogę, tylko mogę napisać, że też robiłam sobie obrazy gier The Sims 2, a po instalacji Podróży mam ten sam komunikat (podobnie inne osoby na pewnym forum o Simach).
Ten dodatek ma jakieś dodatkowe zabezpieczenia. Szukałam rozwiązań na innych forach i w przypadku tego komunikatu były podane takie rozwiązania jak zrobienie obrazu gry innym programem (ja robiłam kilkoma różnymi - bez efektu) albo skorzystanie z programu s4hide albo innego podobnego. Ja już wcześniej z niego korzystałam i w przypadku Podróży nie pomógł, ale jeśli Ty tego nie robiłaś, to możesz spróbować. Program można pobrać tutaj -> http://www.cdrinfo.pl/download/5355183404 klikając w "Pobierz SafeDisc 4 Hider v1.1", jak się go zainstaluje, to będzie ikonka programu na komputerze. Przed odpaleniem gry trzeba kliknąć na nią dwa razy i kliknąć opcję "Hide", po skończeniu gry kliknąć tą drugą opcję (coś w stylu "przywróć", już nie pamiętam jej), ale jak już wcześniej napisałam, w moim przypadku program nie dał żadnego efektu i przypuszczam, że jak miałaś już wcześniej obrazy, to korzystasz z podobnej aplikacji. Edit: Désignér, jeśli ma się oryginalną płytę to można mieć jedną kopię na własny użytek. ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
z tego co wiem to legalny jesli masz oryginalne dodatki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
aj tak tak wiem wiem na czym polegaja programy do chowania napedow emulujacych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() PS. Jeśli chcesz coś dopisać do posta, możesz użyć opcji "Edytuj" zamiast pisać nową wiadomość. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 01.12.2007 - 14:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|