![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To moja pierwsza parcela. Nie robiłam nigdy żadnych domów ani nic. ;( Więc proszę o ocenę. Nawet taką ostrą.
![]() Robert Kamiński był świetnym pływakiem i sportowcem. Jego marzeniem był własny basen. Na początku tego roku ziściło się. Obecnie Rob jest dyrektorem małego basenu "Wodny raj". Obiecał mi, że opowie nam o swoim małym biznesie. Pierwsze zdjęcie przedstawia bryłę basenu. Zawiera ona wiele szklanych elementów. Dach jest okrągły specjalnie dobrany do dolnych szklanych łuków. -Sam stworzyłem projekt tego basenu- mówi pan Robert - Jestem z niego dumny. Zamieszczam jeszcze zdjęcie nocą: -Oferuję moim klientom dwa baseny - opowiada Rob - zewnętrzny i wewnętrzny. Umieszczam zdjęcie obu. Pierwszy to ten zewnętrzny, drugi wewnętrzny. -Oprócz pływania moi kliencie mogą również odpoczywać w saunie. - mówi dyrektor. I rzeczywiście. Możemy zobaczyć piękną drewniana saunę. Niestety trzeba do niej przejsć, ponieważ jest w innym budynku. Mniam. Dania w pańskim barze są naprawdę wyborne. Lubię po wyjściu z wody zjeśc pyszna "ananasową niespodziankę" lub innego smakołyka. -Co jeszcze oferuje pan swoim klientom - zapytałam się pod koniec. - Wytrwali sportowcy mogą poćwiczyć na maszynach siłowych, a później... oglądnąć wyniki ćwiczeń w wielkim lustrze. Na koniec chciałabym pokazać wam jeszcze rzuty i zdjęcie łazienki Na koniec trzeba jednak odjechać. Zauroczyły mnie te automaty i wchodząc do taksówki pstryknełam ostatnia fotkę. Do zobaczenia! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:21 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
PIERWSZA!
Takie średnie ale jak na pierwszą parcelę to całkeim kształty basenów takie troche dzikie... 7/10
![]() |
#3 |
Reputacja: 18
|
![]()
Ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Czegoś mi tu brakuje ... tym czymś są trampoliny i zjeżdżalnie a także jacuzzi i ... prysznice ... gdzieś się trzeba w końcu opłukać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
A moja ocenka: -bryla taka pospolita (1pkt/2pkt) -te szklane elementy troche zbyt dziwne jak dla mnie (1pkt/2pkt) -wiesz, że uwielbiam oświetlenie, nie? (2pkt/2pkt) -sauna śliczna (2pkt/2pkt) -bar cudowny (2pkt/2pkt) -silownia spoko (1pkt/2pkt) -lustra fajne (1pkt/2pkt) -kibelki świetne (2pkt/2pkt) -pierwsze wrażenie (2pkt/5pkt) Razem: 14pkt/21pkt (4-) Ale ogólnie spoko- nie przejmuj się moją krytyką ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam ;]] |
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
hmm nie jest źle
troche jeszcze poćwicz i nie używaj cały czas tych okien i łukowych płotków co są w tej parcelce bo one już są oklepane i mają prawo się znudzić no i to jakoś nie zorrganizowane... przed basenem i siłownią jakieś szatnie z toaletami by mogły być... że się przez nie wchodzi.... a knajpka też przy wejściu... |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Fajny ten Wodny Raj
![]() 8/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|