![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Przedstawiam wam mój czwarty dom na forum.
Posiadłość Kwitnąca Wiśnia Otoczenie - Aspin Działka - 5x6 Koszt - 297 000 I na tym skończymy mam nadzieje że wam się spodoba. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się
Pozdr. ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Origame twoja gadka już mnie zaczyna wkurzać, wciąż piszesz "Nie podoba mi się" napisz wreszcie coś konkretnego !!
Wracając do domu jest przepiękny !! Kolorystyka, meble, detale wszystko ze sobą zgrane. Najbardziej mi się podobał salon jest boski ![]() Skąd ściągnąłeś te kolumny podczymujące dach ?? Ocena: 10000/10 pozdr: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 05.02.2008 - 12:05 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jedyne, co mi się nie podoba to kolory na zewnątrz.
Bryła jest dosyć ciekawa, a ogród fantastyczny. Wszystkie pomieszczenia są urządzone z ogromnym wyczuciem smaku. Meble są gustowne, ściany oraz podłogi idealnie do siebie pasują. Tak naprawdę nie mam powodu, aby do czegokolwiek się przeczepić ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
domek bardzo ładny, kolory takie ciepłe i przyjemne! 10/10 !!!
p.s jak zrobic taki efekt zeby bylo wiadac sufit na screnach? |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba! Piękne wnętrza i śliczny ogród!! Dodatki z neta też super!! Daję 10/10!!
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Kolor z zewnątrz mi się ne podoba i trochę za pusty ten pierwszy korytaż 7/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba ogród
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
10/10 śliczne ! ;]
#10 |
Guest
|
![]()
Jeju, cudo... Najlepszy dom jaki widziałem. Naprawdę. Jak oglądałem zdjęcia wydawał się taki "z mażeń". Ale również zgodzę się z wypowiedzią DarkSwan która odnosi się do sypialni. Ogród piękny, Podoba mi się ta woda przelewająca się w tych naczyniach w Atrium. Bez kompromisowo daję:
10/10 Pozdrawiam ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|