![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widok głowny:
![]() ![]() Wchodzimy do domu małym hallem, z którego przechodz sie do wszystkich pomieszczeń: ![]() salom: ![]() ![]() ![]() Kuchnia połączona z jadalnią: ![]() ![]() ![]() Sypialnia połączona z gabinetem: ![]() ![]() Łazienka: ![]() Ogród: ![]() Rzuty: ![]() ![]()
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:39 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
2 obrazek- wiezienie :<
Dom mi sie nie podoba, brzydko wyglada to ze kazdy pokoj ma takie same kolory -.- Mało komplikacji kolorów i mebli, za duże pomieszczenia (tak, za duże) a bryła to klocek. 2/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No cóż daje 4/10 ,tak jak napisała ZuuZaa ''mało komplikacji kolorów i mebli..(...) .
|
![]() |
#4 |
|
![]()
No cóż może najpierw minusy.
*Za mało dekoracjii *Niezbyt spójne połączenie niektorych mebli. *za mdłe lub nazbyt krzykliwe kolory (niedopasowane do pomieszczeń) *Brak jako takiego dachu *Straszne ogrodzenie jak w Alcatraz.. Teraz Plusy ^^ *Wszytsko ładnie się zgrywa kolorystycznie. *dosć ladne drzewka. no i to by bylo na tyle z plusow. ogolnie widac poprawę. alee..nadal nie jest zbyt dobrze. moja ocena 3/10
#5 |
Guest
|
![]()
hmm niebędę zabardzo komentować bo zgadzam sie z poprzednikami :/ 3,5/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ojej, ale kolo domu pusto. Nie podoba mi sie ogrodzenie i we wnatrz tez nie jest za ladnie. Nie zachwycilas mnie 3/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wogóle nie zastosowałaś się do porad użytkowników, którzy oceniali Twój pierwszy domek.
Wszystko tak samo jak poprzednio. Po prostu mogłabym tutaj napisać to co pod poprzednim domkiem. No i ten hol...co to ma być? Więzienie? Przecież gdyby spotkały się tam dwa simy ani jeden nie potrafiłby przejść :/. Wszędzie pusto, ciemno. No comments - 1/10...nadal ;/ |
![]() |
#8 |
|
![]()
a jaki jest sens robienia okna jak i tak zasłaniasz je lodówką, szafą na ubrania lub kabiną prysznicową? dom mi się niezbyt podoba. korytarz straaasznie wąski. ale lepszy ten dom od poprzedniego dam 2,5/10. i życzę powodzenia w kolejnych twoich domkach
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Zrobiłaś mały krok na przód ale to nadal nie wystarczy by dostawać dobre oceny.
Kiedyś ten dom był by wyżej oceniony ale teraz pojawiają się znaczniej ładniejsze domu wstawiane przez innych użytkowników i zostaje podniesiona poprzeczka więc teraz trzeba zbudować na prawdę ładny dom by dostawać ocena 8 9 czy 10\10 . Nie podobają mi się te jaskrawe kolory w salonie i pomieszane style przykładowo w sypialni gdzie każdy mebel jest w innym stylu . Nadal kiepsko a ponieważ dom jest lepszy od twojego ostatniego to dam 2.5\10 Nie zrażaj się ocenami buduj dalej mało jaki użytkownik zaczynał od razu z pięknymi projektami
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
yyy - fatalne zdjęcia... Nie lubię tych kratek z trybu budowania...
No i raz snap a raz malutki tumb... Męcząco się ogląda... A poza tym to jeżeli chodzi o dom widzę poprawę... Nadal niektóre pomieszczenia są za duże, ale już mniej ![]() Kolory bardziej stonowane (chociaż te ostre, gotyckie też były w porzo, bo pewnie pasowały do charakterku Twoich simów ![]() Nie podoba mi się ten korytarz z tapetą wieżowców... brr przytłaczający... I ogródek jest dość mało przemyślany.. Dam 5/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|