![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To był mój pierwszy domek na tym forum ale niestety usunęłam zdjęcia z mojego serwera i nikt ich nie mógł zobaczyć.Więc daję go jeszcze raz, bo naprawdę mi się spodobał, a zdjęcia znalazłam wczoraj w nieużywanych dokumentach.Aha i sypialni nie ma, bo nie zrobiłam zdjęć.
bryła i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() balkon ![]() przedpokój ![]() ![]() kuchnia ![]() ![]() ![]() łazienka ![]() ![]() ![]() duży pokój ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam, że nie ma rzutów ale domu już nie mam w grze i nie mogłam ich zrobić.Zdjęcia są tak zaciemnione, ponieważ miałam ustawione w opcjach gry zacienienie...coś tam, coś tam komentujcie!! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Super!!! Wszystko mi sie podoba zwlaszcza bryla 11/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Już go oceniałam.
![]() Ale powtórzę się - bryła ładna. Wnętrze staranne, dopracowane, ale łazienka troszkę zimna. Ocena: 10/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ładne ale wogóle nie w stylu smismów ... Za dużo sciągnietych dodatków
Wg mnie jest nie dopracowany trochę ... ale ładny 6./10 |
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom bardzo ładny ale nie wiem za bardzo jak wygląda bryła bo dałaś tylko jedno zdjęcia i to z bliska.
Ogród jest bardzo ładny taki jaki właśnie lubie Wnętrze też jest świetne Najbardziej podoba mi się łazienka Kuchnia jest za mała trochę i nie wiele widać . Ocena 8\10
#6 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz domek jset świetny, bez zarzutów.
W środku, hmmm... łazienka zbyt zimna i szpitalna. Musze pochwalić za salonik i przedpokój^^. Jest tam jednak zbyt wiele dodatków z neta. Przez to dom jakoś tak wręcz odstaje od rzeczywistości. A i mam pytanko, skąd się wzięła ta nazwa tego domku? Jest dość dziwna ![]() Ocena: 8/10 |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ładny domek, w stylu modern ^^ ale zdjęcia są źle wykadrowane -.-. Pomijając to, to wszystko ładnie... W salonie tak trochę za dużo "naćkane", ale da się przeżyć 8/10
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oj, zaszalałaś! Odrobina szaleństwa nikomu jeszcze nie zaszkodziła, ale tu chyba nieco przeciągnęłaś strunę (mówię o wyglądzie z zewnątrz). Jest tu czegoś zbyt dużo, a całość jest jakaś niespójna. Wyszły ci nieźle pojedyncze zakątki w ogrodzie, które jednak nie łączą się ze sobą jakoś sensownie. Za duży chaos. Ogrody widywałem lepsze, ale też i mnóstwo gorszych- ten oceniam na 7/10, bo mimo wszystko jest w moim stylu(tylko po prostu przesadzony i niedopracowany)
Natomiast wnętrze- jest ok. Nie podoba mi się tylko to palenisko na środku pokoju i stolik obok kuchni. 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Odnoszę wrażenie iż w tym domu brakuje miejsca na poruszanie się. Poza tym zdjęcia które załączyłaś mało pokazują. Dla tego ciężko cokolwiek powiedzieć.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
bardzo mi się podoba!
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|