Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.07.2008, 14:18   #1
Souris
Guest

Domyślnie Greener by Nicole3131

Dawno już domów nie dawałam, prawda? No właśnie pora przedstawić kolejny, zamieszkują go 4 osoby, od razu mówię, że zapomniałam dać sypialni jednej dziewczyny (o sklerozo). Wielkość parceli, na której został robiony to 4x5, więc żeby nie było nieporozumień Aaaa...jest dosyć dużo zdjęć

Bryła i ogród

od tyłu, przedstawiam też altankę

Uff...wchodzimy do pierwszego pokoju, salon

kuchnia

jadalnia

łazienka 1

łazienka 2

drugie piętro - salon

sypialnia małżeństwa

pokój dziecka

łazienka

--------------------------------

Nie jestem z niego na 100 % dumna ale nie uważam, że jest zły.

Oceniajcie!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.07.2008, 14:32   #2
Edytka
Guest

Domyślnie Odp: Greener by Nicole3131

dom ladny, choc drazni mnie ta zielen na dworze, troche za duzo jej. Ladna zielona sypialnia i zreszta reszta domu tez, ale troche zageacony, w kazdym kacie cos jest 9/10

stare 20.07.2008, 14:54   #3
treys

Reputacja: 10

jaaaki prześlniczny *___* ogród=10/10 cudo! tylko te płytki z zewnątrz domu...nie podoba mi się. i nawet bardzo fajnie urządzowny. 9/10 i minus1 za te płytki na ścianach. ale ładna kompozycja nawet powstała.
treys jest offline  
stare 20.07.2008, 15:03   #4
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

Nie podoba mi sie 5/10
Vanitas jest offline  
stare 20.07.2008, 15:25   #5
Linea
Guest

W pierwszej chwili rzuciła mi się w oczy elewacja... która chyba jest okładziną łazienkową. ;p
Potem ogród - Bardzo ładny, lubię takie gęste, porośnięte zieleni ogrody. Ty zrobiłaś ten dom na przedmieściach: W środku miasta zatrzęsienie takiej zieleni? No jakoś mi to nie leży...
Ja na przedmieściach buduję raczej domy małe, funkcjonalne, a na 'zielonych' parcelach duże posiadłości właśnie z taką ilością zieleni.

Wewnątrz prezentuje się bardzo ładnie - Chyba jak każde wnętrze z setami z internetu.
W pokoju dziecka powaliły mnie koniki Nici - są świetne!

Z tych ujęć wydaje mi się też trochę zagracony (Osobiście wolę trochę węcej przestrzeni życiowej dla sima...) i miejscami ciemny, ale to może wynika z zdjęć...

I jedno pytanko: Czy dom był testowany? bo w kilku miejscach mam wrażenie, że sim 'tupnąłby' nóżką, że nie może przejść... ;-)

Niemniej posiadłość mi się podoba, starannie zrobiona, w moim stylu...

Ostatnio edytowane przez Linea : 20.07.2008 - 15:28

stare 20.07.2008, 16:13   #6
Koornela
Guest

AAAAA.... Dziewczyno powiem tak... Masz talent co do robienia domków i tyllleee... Bardzo podoba mi się ten zielony pokoik... Och... normalnie zakochałam się w nim...-ZIEELEŃ...nie podoba mi się jeszcze ogród... Za dużo nawaliłaś roślin, ale ogólnie ładnie 9,5/10

stare 20.07.2008, 20:01   #7
Souris
Guest

dominik12 - bardzo kreatywna wypowiedź

tak serio, dziękuję wszystkim za komentarze, ale dla mnie to trochę za mało, mogę prosić o więcej?

stare 20.07.2008, 20:13   #8
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Prosić zawsze można
Nie dam

Na początku napiszę, że bardzo spodobała mi się już sama bryła i otoczenie
Jak Ty to zrobiłaś, że rozciągnęłaś ją w ten sposób, a sprawia wrażenie przytulnej i ładnej...
Wyobrażam sobie, jak ładnie się prezentuje z widoku otoczenia.

Jak dla mnie strasznie dużo dodatków z neta, ale podobierane z gustem no i wyglądają bardzo porządnie (w sensie wykonania).

Najbardziej podoba mi się sypialnia - przyjemnie by było tam pospać
Ale to najbardziej. Reszta też jest ładna.
Kolorystycznie wszystko pasuje i nie zgodzę się, że jest zagracony każdy kąt (puste kąty są paskudne). Ty bardzo fajnie podobierałaś tam różne ozdoby itp

Ogród - rewelacja... Ach jak przyjemnie by było wypoczywać nad takim basenem (rozmarzyłam się )

No i WIELKI + za zdjęcia

Nie to, że jestem miła, bo Ty dobrze oceniasz moje domki. Przyznaję szczerze, że nie umieściłabym go w grze bo nie lubię dodatków z netu (m.innymi za brak tych dowcipnych opisów w stylu: "Kawałek Kamienia - gdy nie możesz zabrać Sima w góry, Twoi Simowie mogą przywieźć kawałek góry swoim przyjaciołom, którzy zostali w domu".

No ale podziwiam przemyślenie kompozycji i staranność wykonania, więc ocena końcowa 10/10.

Pozdrawiam

ps. A w wolnej chwili przejrzę poprzednie Twoje domki na forum...
Bo jakoś mnie zaciekawiło

Ostatnio edytowane przez Björk : 20.07.2008 - 20:24 Powód: Żart :)
Björk jest offline  
stare 20.07.2008, 20:26   #9
Aleksandra
Guest

Nie w moim stylu jednak coś mi sie w nim podoba Ogród nie za bardzo...ja jakoś nie przepadam za taaak wielką ilością zieleni. W domu tez troche irytuje mnie ta wszech obecna zielenina. Jednak bardzo podobają mi się łazienki i pokój dziecka Chyba najmniej podoba mi sie kuchnia, wydaje mi sie taka bezosobowa i troche ciemna. Ale ogólnie to ten domek bardziej podoba mi się od Twojego poprzedniego.

stare 21.07.2008, 13:12   #10
Agula_87
Guest

Fajny domek
Troszkę nie pasują mi te płyki na zewnętrznych ścianach domu, ale to rzecz gustu - a o gustach i guścikach się nie dyskutuję więc odpuszczam hihi Uwielbiam roślinki i mnie nie przytłacza taka ilość roślinek na zewnątrz jak i w domku. Meble są starannie podobierane, przecudowny jest pokoik dziecka, po prostu cudeńko Trochę ciemna wydaje mi się łazienka na piętrze, ale może wyszła tak na zdjęciu... To co jeszcze lubię to wypełnienie każdej wolnej przestrzeni Domek przytulny, myślę, że każdy sim chciałby w nim zamieszkać

Daję 10/10 i oczekuję na kolejne Twoje domki

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania