![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dawno już domów nie dawałam, prawda? No właśnie pora przedstawić kolejny, zamieszkują go 4 osoby, od razu mówię, że zapomniałam dać sypialni jednej dziewczyny (o sklerozo). Wielkość parceli, na której został robiony to 4x5, więc żeby nie było nieporozumień
![]() ![]() Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() od tyłu, przedstawiam też altankę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uff...wchodzimy do pierwszego pokoju, salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() jadalnia ![]() łazienka 1 ![]() ![]() ![]() łazienka 2 ![]() ![]() ![]() drugie piętro - salon ![]() ![]() ![]() sypialnia małżeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pokój dziecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------- Nie jestem z niego na 100 % dumna ale nie uważam, że jest zły. Oceniajcie! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
dom ladny, choc drazni mnie ta zielen na dworze, troche za duzo jej. Ladna zielona sypialnia i zreszta reszta domu tez, ale troche zageacony, w kazdym kacie cos jest 9/10
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
jaaaki prześlniczny *___* ogród=10/10 cudo! tylko te płytki z zewnątrz domu...nie podoba mi się. i nawet bardzo fajnie urządzowny. 9/10 i minus1 za te płytki na ścianach. ale ładna kompozycja nawet powstała
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie podoba mi sie 5/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
W pierwszej chwili rzuciła mi się w oczy elewacja... która chyba jest okładziną łazienkową. ;p
Potem ogród - Bardzo ładny, lubię takie gęste, porośnięte zieleni ogrody. Ty zrobiłaś ten dom na przedmieściach: W środku miasta zatrzęsienie takiej zieleni? No jakoś mi to nie leży... Ja na przedmieściach buduję raczej domy małe, funkcjonalne, a na 'zielonych' parcelach duże posiadłości właśnie z taką ilością zieleni. Wewnątrz prezentuje się bardzo ładnie - Chyba jak każde wnętrze z setami z internetu. W pokoju dziecka powaliły mnie koniki Nici - są świetne! Z tych ujęć wydaje mi się też trochę zagracony (Osobiście wolę trochę węcej przestrzeni życiowej dla sima... ![]() I jedno pytanko: Czy dom był testowany? bo w kilku miejscach mam wrażenie, że sim 'tupnąłby' nóżką, że nie może przejść... ;-) Niemniej posiadłość mi się podoba, starannie zrobiona, w moim stylu... ![]() Ostatnio edytowane przez Linea : 20.07.2008 - 15:28 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
AAAAA.... Dziewczyno powiem tak... Masz talent co do robienia domków i tyllleee...
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dominik12 - bardzo kreatywna wypowiedź
![]() tak serio, dziękuję wszystkim za komentarze, ale dla mnie to trochę za mało, mogę prosić o więcej? |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Prosić zawsze można
![]() Nie dam ![]() Na początku napiszę, że bardzo spodobała mi się już sama bryła i otoczenie ![]() Jak Ty to zrobiłaś, że rozciągnęłaś ją w ten sposób, a sprawia wrażenie przytulnej i ładnej... Wyobrażam sobie, jak ładnie się prezentuje z widoku otoczenia. Jak dla mnie strasznie dużo dodatków z neta, ale podobierane z gustem no i wyglądają bardzo porządnie (w sensie wykonania). Najbardziej podoba mi się sypialnia - przyjemnie by było tam pospać ![]() Ale to najbardziej. Reszta też jest ładna. Kolorystycznie wszystko pasuje i nie zgodzę się, że jest zagracony każdy kąt (puste kąty są paskudne). Ty bardzo fajnie podobierałaś tam różne ozdoby itp ![]() Ogród - rewelacja... Ach jak przyjemnie by było wypoczywać nad takim basenem (rozmarzyłam się ![]() No i WIELKI + za zdjęcia ![]() Nie to, że jestem miła, bo Ty dobrze oceniasz moje domki. Przyznaję szczerze, że nie umieściłabym go w grze bo nie lubię dodatków z netu (m.innymi za brak tych dowcipnych opisów w stylu: "Kawałek Kamienia - gdy nie możesz zabrać Sima w góry, Twoi Simowie mogą przywieźć kawałek góry swoim przyjaciołom, którzy zostali w domu". No ale podziwiam przemyślenie kompozycji i staranność wykonania, więc ocena końcowa 10/10. Pozdrawiam ps. A w wolnej chwili przejrzę poprzednie Twoje domki na forum... Bo jakoś mnie zaciekawiło ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 20.07.2008 - 20:24 Powód: Żart :) |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie w moim stylu jednak coś mi sie w nim podoba
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Fajny domek
![]() Troszkę nie pasują mi te płyki na zewnętrznych ścianach domu, ale to rzecz gustu - a o gustach i guścikach się nie dyskutuję więc odpuszczam ![]() ![]() ![]() ![]() Daję 10/10 ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|