![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no i modern wyszło
![]() W końcu więcej modernistycznych domków, śliczne wnętrza 10/10, co do bryły to też jest ładna ale mógłby być inny kolor ścian i bez płotka na dachu 9/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nawet mi się podoba
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witaj
Bryła mnie troszke zadziwiła, i musze przyznać ze sama bryła wogóle mi nie przypadła do gutu,i kolor ścian bryły też. Dziwne ale fajne okna, podobają mi się ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła średni mi się spodobała ale za to wnętrze jest przecudowne .
Te piękne ciepłe barwy pomieszczeń i ich gustowne umeblowanie są świetnie dobrane . Najbardziej spodobała mi salon na 2 piętrze tylko nie pasuje mi ten obraz w łazience . Ocena 9\10
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła jest fe ;p! Sam jej kształt jest ochydny, nie mówiąc już o jej wielkości. Nie podobają mi się okna. I na dodatek są w różnych kolorach. Nie ma ogrodu ;/.
Natomiast w środku...cud, miód i orzeszki xdd. Całe wnętrza są świetnie urządzone. Kolory ładnie współgrają. Ocena: 8,5/10 |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wnętrze bardzo ładne, ale bryły nie zdzierżyłam
![]() Ocena 6/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wnętrze spox, ale bryła przytłacza. Okna wewnątrz wyglądają wspaniale, ale z zewnątrz szczerze mówiąc do bani. Mimo wszystko dom bardzo ładny i w moim stylu. 9/10
PS. I dziwnie trochę wyglądają te WSZECHOBECNE błyszczące podłogi, ale ok |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
fajny domek,bryla nowoczesna,jedynie dalabym inna posciel w sypialni,ale ogolnie jest ok. 10/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Super
![]() ![]() Ocena 9/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|