|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi się nie podoba żadna
PS:Nie obraź się Pozdr. ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm....Twoje simki są...orginalne ^^ nie są maxisowe, za co plus.
Asaki - Ma bardzo wyraziste kości policzkowe, nie wyglada to za ładnie, ale za to podobają mi się oczy. Ja bym jej dała mocniejszy cień a jasny błyszczyk. Carrie - Nie jest zła, jedynie bym jej zmieniła fryzure, ubranie ma rozmazane. Keira - Ta również ma wyraziste kości policzkowe, gdybyś je troche 'złagodziła' byłoby o wiele lepiej, zmieniłabym też jej oczy. Lena - Nos wydaje sie szpiczasty, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń ^^ Mandy - Włosy są za jasne, dziwnie to wygląda bo Lena ma ciemniejszą karnacje. I do tego ma czarne brwi. Lepiej by chyba wyglądała w brązowych włosach. Ogólnie nie jest źle, simki są orginalne, czekam na kolejne i pozdrawiam ;D
#4 |
|
![]()
Lena . wogle mi się nie podoba ;] . oraz Mandy . ale inne są boskie xD
#5 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się. Mimo wszystko są mało realistyczne i dość brzydkie. Wiem, że starasz się robić je oryginalne, ale dołóż starań też do jakości. Czekam na nowe
![]() ![]() T. |
![]() |
#6 |
|
![]()
saki- ma dziwny nos i baardzo długą szyję.Nie podoba mi się.
Carrie-plus - za rude włosy ![]() Keira-taka... nienaturalna. I ma okropne kości policzkowe. Lena-Dałabym błyszczyk "bez zębów" bo wygląda jak chomik. ale najlepsza z nich wszystkich. Podoba mi się. Mandy- Sprawia niemiłe wrażenie. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
Takie sobie. Nie wyglądają naturalnie, nie są ładne i mają jakieś dziwne, wklęsłe coś na twarzy.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Sory, nie obraź się ale są jakieś dziwne :con: Wszystkie
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No więc moja ocena:
Asaki-Ładna fryzurka, ładny makijaż, ładne ubranie, zbyt jasna skóra, taka dziwna Carrie-Ładna fryzurka, ładny makijaż, ubrania nie widze ( ![]() Keira-Ładna fryzurka, tak mało makijażu (!), skóra ładna tylko te policzki tak wystają :/ , niezbyt mi się podoba Lena-brzydkie włoski,makijaż chociż niezbyt go widać ładny, skóra nie za ciemna nie za jasna- badzo ładna, nawet ładna Mendy-WSZYSTKO PIĘKNE TELKO WIDAĆ JAKBY MIAŁA ZMARSZCZKI ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
wszystkie ładne, ale tak jak inni mówią: mają policzki takie sztuczne i kościste. :con: jak to poprawisz w sobie i będziesz dalej robić takie simki to będą się nadawały na download.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|