![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła taka średnia
![]() najlepiej wyszły ci łazienki, szczególnie ta na piętrze. nie podobała mi się kuchnia i pokój nastolatki ale ogółem to całkiem, całkiem. 4,5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Trochę bardzo za duży salon, ale reszta całkiem przyjemna
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
BRYŁA
Choć prosta w swej budowie prezentuje się całkiem ładnie jedynie co mnie razi pomieszane style modernistyczna bryła klasycystyczne drzwi , okna i płot zupełnie nie pasuje . I bryła z przodu wygląda całkiem przyzwoicie ale z tyłu zapewne są dwie puste ściany . OGRÓD Stawi z wodospadami dokładnie skopiowany z mts ale całkiem ładnie pasuje WNĘTRZE Jak wspominałem wyżej i na zewnątrz i wewnątrz pomieszane style . W kuchni kafelki są okropne ostatnie jakie ja bym użył w mieszkaniu . Ogólnie to żadna tapeta w mieszkaniu nie pasuje meble W całym mieszkaniu meble gryzą się nowoczesne z klasycznymi . Głównym minusem domy jest jak już wspominałem wyżej i jeszcze wyżej jest pomieszany stylowo co na prawdę bardzo razi . OCENA BRYŁA 6\10 OGRÓD 7\10 WNĘTRZE 5\10 OGÓŁ 6\10 Pozdrawiam
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się spodobała, ogród też. W środku fajne meble, ale wszystko jakieś takie duże i przez to wydaje się puste. Daje 7/10.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Całokształt 8/10, bo coś mi tu brakuje
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Nawet ładny, ale ta kuchnia mi zupełnie nie pasuje. Jest taka ciemna i nienawidzę tej podłogi, która tu nie prezentuje sie najlepiej. I jeszcze jest parę rzeczy, które mi się nie podobają, ale to szczegóły.
Bardzo mi się podoba ten dom z zewnatrz. Najpiekniejsze jest to oczko wodne. Ogólnie dom jest uroczy, ale nie idealny. Ocena: 8/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Kuchnia jest zbyt czarno-biała, w łazience nie pasuje niebieska wanna, salon za duży i za pusty, pokoik na górze ładny aczkolwiek nie podoba mi się tapeta, w sypialni nie podoba mi się łóżko i telewizor, w pokoju Leire nie podoba mi się wszystko, łzienka ujdzie. Ładna bryła. Ocena: 5/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
bryła mi się podoba, kuchnia też, salon owszem, ale nie pasuje mi ta sypialnia i kuchnia
5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Taki sobie. Jedne pomieszczenia nie za bardzo pasują do drugich. A na ogrodzenie to chyba barierka, taka "balkonowa" O_O
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|