![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy domek na forum i pierwszy raz wklejam zdjęcia... Mam nadzieje, że się uda.
Dziękuje za uwagę.I do zobaczenia.[/b] Mam nadzieje, że dom się wam spodobał. Napewno poznaliście domek, które przebudowałam. Co mogę powiedzieć? Zapraszam do oceniania. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:03 |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
BRYŁA
co prawda to przebudowa ale bryła niczym się nie wyróżnia tą wypukłość z przodu mogłaś\eś zmienić na jakiś ceglany kolor najlepiej jasny by się wyróżniało sprawdź sam\a a zobaczysz że będzie lepie . OGRÓD Jak dla mnie za pusty przydało by się więcej krzaków przy płocie i przy fundamentach domu a pomiędzy nimi trawa wyglądało by znacznie lepiej . WNĘTRZE Musze przyznać że wyszło ci całkiem ładnie rozpisze każde pomieszczenie osobno . SALON Ładne kanapy ogólnie utrzymałaś całe wnętrze w zielonych barwach co bardzo mi się podoba tylko naprzeciw kanap gdzie powinien być stolik i telewizor jest tylko kwiat chyba że telewizor dałaś\eś na ścianę . no i co dam robią te schody . KUCHNIA ładna ale jakaś taka pusta może zamiast tego okna mogłeś\aś resztę szafek kuchennych dzięki temu wypełniły by pustkę a okno dać pół ścienne . JADALNIA ładna ale w tym koncie przydał by się kwiat . SYPIALNIA To pomieszczenie wyszło ci bardzo ładnie nie mam żadnych zastrzeżeń . ŁAZIENKA Zimna i taka jakaś pusty kiepsko ci wyszła . i Dagmara z Aleksem bardzo do siebie podobni .Hehe OCENA BRYŁA 6\10 OGRÓD 6\10 WNĘTRZE 8\10 OGÓŁ 6.6\10 Pozdrawiam i czekam na kolejne twoje prace .
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 15.11.2008 - 16:14 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła:
kolorystyka ja dla mnie brakuje jakiegos koloru dodatkowo, dach bym zrobił płaski.... ogród prosty ale wystarczający wnętrze nie pasują mi drewniane barierki i metalowe schody, oraz kolorystyka wnętrza ogółem 6/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
heh dzięki za oceny... ie jest aż tak źle, spodziewałam się gorszych
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy dom jest naprawdę nieźle. Przede wszystkim gratuluję zdjęc, mi zwłaszacza na początku, tak dobrze nie wychodziły. Zauważyłam też, że lubisz zielony
![]() Ps. skąd mogę ściągnąć sypialnię i firanki? |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Prosty, ładniusi domek
![]() Ale jakbyś włączyła światła przy robieniu zdjęć, to by nie wyglądał tak szaro ![]() I masz bardzo dziwne otocznie, takie kanciaste te wzniesienia i górki... |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Świetnie. Rzadko kiedy się zdarza, że nie mam żadnych zastrzeżeń. W Twoim przypadku powinnaś być tym bardziej z siebie dumna, bo to Twój pierwszy domek
![]() Strasznie podoba mi się ta wszechobecna zieleń ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hooo dziękuje...
![]() Przestałam budować domki i znowu powróciłam. Dziękuje wszystkim jeszcze raz ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powiem ci szczerze, że odniosłeś wielki sukces skoro to twój pierwszy dom .
Oczywiście przemalowałeś dom, zmieniłeś dach, dodałeś drzewa, ale ogólnie to bryła została . Już w salonie dostrzegłam tą jaskrawą zieleń . W jadalni jest ładny zestawik, który jakoś na swój sposób łączy się kolorystycznie z zielonymi sofami . Sypialnia to ładne i wydaje się, że spokojne miejsce . Łazienka - taka sobie ...
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wewnątrz bardzo, bardzo mi się podoba, jednak ze wnątrz trochę mniej.
Pierwsze, co najbardziej zewnątrz rzuca się w oczy to dziwnie poukładane okna. Najbardziej doskwiera mi to narożnikowe. A ogród mógłby być bardziej zagospodarowany. Wewnątrz za to wspaniale! Wybierasz piękne dodatki z neta, bardzo mi się podobają. Nie zostawiasz wolnych miejsc, a zagospodarowanie bardzo oszczędne, a do tego stylowe. Domek bardzo fajny, jednak żałuję, że na podstawie bryły maxisa. Moja ocenka to 8/10 ![]() Ps. A zdjęcia są zrobione profecjonalnie ![]()
|
|