![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pomysłowa bryła, ale przypominająca mi już jedną, która była zamieszczona na forum. To znaczy elewacja mi trochę na myśl na sunęła w/w projekt.
Wnętrze nie podoba mi się. Dużo wolnej przestrzeni. Mam wrażenie, że nie miałeś(aś) pomysłu na wnętrza. Z mojej strony to tyle. |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ps Bryłe sam robiłem nic nie kopiowałem |
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał bardzo ładnie, tylko troszkę za pusto w kuchni
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zdjęcia z trybu budowania !
![]() Fajna bryła, może tylko ciut za duże okna. A co do wnętrz to takie sobie, do przyjęcia, niezłe, ale nie ma też czym się przesadnie zachwycać.
#6 |
Guest
|
![]()
Czy ja coś mówię o plagiacie, kopiowaniu? Hm?
Nie chodzi mi o przepych, ale z tego budynku można zrobić dwa mieszkania, jest strasznie dużo miejsca i nie wygląda to fajnie. Człowieku, nie można się z tobą dogadać... |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dom mi się podoba, nowoczesny nie ma w nim przepychu. Ogólnie to jest fajny. Ocena: 10/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła się mi nie podoba. Ogród - z przodu ładny, z tyłu - nie. Ten niby basen mi się nie podoba.
W kuchni nie podoba mi się to długie okno, pomieszczenie jest duże i puste. I jeszcze ten szklany sufit. Łazienka - na co komu w łazience tyle kwiatów? Brzydkie kolory ścian i podłogi. W sypialni za duże okna, gdyby chociaż były jakieś firanki/zasłonki... Dom nie bardzo mi się podoba. |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Domek ani nie ładny, ani nie brzydki- przeciętny <po długim zastanawianiu wpadła na odpowiednie słowo>
Czyli.... 5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Domek fajny, pasi mi praktycznie wszystko ;]
Ocena: 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|