![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
WaterMill
WaterMill czyli Młyn Wodny Kolejny projekt mojego autorstwa. Zainspirował mnie do stworzenia Młynu wodnego wygaszacz ekranu o tej samej nazwie Ogólnie projekt starałem się utrzymać w stylu średniowiecznym ale o tym czy mi się udało napiszcie sami Informacje o projekcie Koszt-Ok. 350$ - ale nie jestem pewien Spis pomieszczeń -Salon -Kuchnia -Jadalnia -Sypialnia -Schowek -Piwnica -Łazienka na ze wnętrz Rozmiar działki - 5x6 Zapraszam do oglądnięcia zdjęć Dziękuje za obejrzenie zdjęć Mam nadzieje że mój projekty przypadł wam do gustu Pozdrawiam Kowalino
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:21 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
CZŁOWIEKU ! Nie zabijaj mnie ! Ten projekt jest najlepszym, ze wszystkich Twoich prac, ze względu na wielką oryginalność i ogród ! Ile ty ty budowałeś?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Witam ^^
Za ogród: wieeelki + Bryła: też wieeelki + Jezioro: +/-, mało ozdób na jeziorze; piasek? nie ![]() Toaleta na zewnątrz: +, bo kojarzy mi się ze średniowieczem, co lubię; mogłeś dać zdjęcie w środku ![]() Jadalnia, salon i kuchnia: + Kominek w salonie: >.< biały i ciemny! - Sypialnia: trochę w niej za pusto, +/- schowek i piwnica: + ogólnie: + ![]() Bardzo podoba mi się ten młyn i ciekawi mnie, ile go budowałeś, bo jest naprawdę bardzo ładny ![]() Razem: 4 minusy, 8 plusów Ocena liczbowa: 8,5/10 Już teraz słyszę Wasze okrzyki: Spalić ją! Do jeziora! Pokroić i wrzucić do komputera, niech Simy ją wyrzucą do śmietnika! ![]() No, cóż... ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Ładny domek ale jest jedno 'ale':
ZA DUŻO ZDJĘĆ OGRODU! >.> Musiałam przewijać bo mi się nie chciało tylu oglądać...
#5 |
Guest
|
![]()
ożeż! boski. ale zazdroszczę tym simom, które w nim zamieszkają.
![]() w środku strasznie brązowo, trzeba się przyjrzeć, żeby cokolwiek zobaczyć, ale taki to staro-drewniany styl. ![]() 10/10 piękny piękny ogród. ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Średniowiecze hmmm mi to bardziej przypomina XVIII- XIX w. o_O
Fotel, okap, nie wiem czy takie formy już wtedy były. Dywan, książki; w średniowieczu twoi chłopi chyba nie mogli by sobie jeszcze na to pozwolić. No ale nie czepiam się, bo i tak mi się podoba :] Chociaż na tym wielgachnym jeziorze mi czegoś brakuje, trochę smutne i bez życia. No ale i tak wypas ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Sama chciałabym tam zamieszkać, przecudne otoczenie
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Witaj!
Przyznam, że z niecierpliwością czekałam na ten projekt. Jestem pod dużym wrażeniem. Jesteś chyba jedyną osobą na forum, która potrafi tak perfekcyjnie ukazać piękno przyrody. Mam wrażenie, że posiadasz wielki dar dostrzegania i przekazywania poprzez swoje projekty, tego co najcudowniejsze w naturze... Bardzo podobają mi się zdjęcia, absolutnie ich nie przewijałam, oglądam ich z wielką przyjemnością ![]() Dzięki Tobie doceniłam walory wygaszacza WaterMill, teraz zachwycam się Twoim dziełem, które przez simowy świat jest w stanie przekazać jego czar ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ooh. Doczekałam się. Zachowałeś jeden, wyznaczony przez siebie styl. Za to wielkie brawa : )
Otoczenie ładnie się komponuje z domem. W piwnicy brakuje mi, np. zarówek jako oświetlenia. Czuję też niedosyt w kuchni, salonie. Panuje tam mała pustka. Należą Ci się wielkie brawa. |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja tu chyba już nie mam nic do powiedzenia....po prostu lepiej nie patrzeć na Twoje przepiękne prace, bo jeszcze złapie doła i będę brał Deprim
![]() A z sensem: Genialny. Nic dodać, nic ując Podrawiam
|
|