![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka
Znowu musicie mi pomóc mam rodzinę Hakiel w Weronie duża willa i skromny dom mam dziwny problem z grillowaniem mimo,że wszyscy w rodzinie mają maksymalne punkty gotowania co zrobią jakiąś potrawę z grilla to wybucha mi pożar i za każdym razem jak coś chcę zjęść z grilla to pożar. Dzieje z każdym grillem maximowskim i to samo Dlaczego jak gotowanie mam na maxa to przy grillowaniu wybucha mi pożar Nic sie nie dzieje przy normalnym gotowaniu tylko z grillem Nie mam żadnych hacków/ modów mam tylko kilka ubrań z netu Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 11:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Czy dzieje się tak tylko u Hakielów?
Jeśli tak, jest to błąd parceli i musisz ich przeprowadzić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie wiem czy tylko u nich sie dzieje mam jeszcze Lupinów
Przykro mi ale o przeprowadzce mowy nie ma zobaczę czy u Lupinów będzie tak samo Na razie gram Hakieli To drugi dzień od kąd mam CPR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jeżeli przeprowadzka okaże się jedynym wyjściem to Twoje "przykro mi" naprawdę będzie miało niewiele do gadania :>
może grill się przegrzewa i dlatego pożar?podobne rzeczy działy się z maszyną do biegania. |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Hejka
to znowu Ja miałem wam powiedzieć czy problem z grillowaniem występuję tylko u jednej rodzinny u Lupinów od grilla nie ma pożaru tylko w tej rodzinie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Czyli... Przeprowadzka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
najprostszy sposób - wywal grilla w pizdu
ostatecznie,jeśli Ci na tym grillowaniu tak bardzo zależy,to przeprowadź rodzinę do innego domu |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Problem rozwiązany okazało się,że ten grill stoi w kuchni i to dlatego powodował pożary przestawiłem go na taras i jest wszystko okej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|