![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tutaj piszcie, jakie chcielibyście, żeby wydano nowe dodatki "Akcesorie"
Ja chyba chciałabym "zabawa w dzień i noc", że były by tam nowe gry dla simów takie jak np. miszuno Ostatnio edytowane przez Björk : 11.11.2008 - 15:11 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja chcialabym zeby wydano jakies simsy historia. Uwielbiam historie i chcialabym tez moich simow wprowadzic w swiat przeszlosci. wprawdzie sa inne gry ale w wiekszosci gra polega na budowaniu miast czy toczeniu wojen. jest tez duzo ubran i mebli takich z poprzednich wiekow ale co z tego ze ubiore moich simow w siuszki z XVIII wieku i umebluje im tak dom skoro po ulicy jezdzi samochod zamiast powozu czy koni a moi sasiedzi chodza w normalnych siuchach. przydalo by sie tez kikla nowych opcji. Coz moze kiedys cos takiego sie pojawi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja bym chciała Akcesoria dla zwierząt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała jakieś Halloweenowe akcesoria.Jakieś stroje i ozdoby do przystrajania domu, fajnie by też było jakby była możliwość obchodzenia tego święta.
Ostatnio edytowane przez Greenlyme : 23.06.2007 - 18:56 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
A ja by chciała akcesoria dla dzieci. Troche dziwnie to wygląda, kiedy niemowlak śpi na gołym materacu... Mogłyby być też wózki jeżdżące, chodziki, więcej typów zabawek... Inne interakcje i może... Choroby. Byłoby ciekawiej.
Zgadzam simę też z wyżej wspomnianymi akcesoriami dla zwierzaków. ![]() No i mogłoby być jeszcze HOBBY. Akcesoria dla określonych zajęć. Na przykład płetwy i akwalung do pływania, boisko do siatki i do kosza w dziedzinie sportu... ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja bym chciała "Domowe akcesoria" XD.
Odkurzacze, mopy,szczoty,pralki itp. XDDD |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Dla tych dzieci i zwierząt też by mogło być i to HOBBY tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja myślę że fajnym pomysłem jest the sims 2 życie sportowca.simy uprawiały by różne dyscypliny,zdobywały osiągnięcia,madale,puchary itp.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ja bym chciala taki dodatek gdzie mozna simem (dzieckiem) isc do szkoly i tam normalnie byc na lekcji itp.i zeby sie dalo budowac wlasne szkoly
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|