![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie.Dzisiaj zaprezentuję wam kolejny dom mojego autorstwa.
Jeżeli liczycie na dom pełny dodatków z neta - źle trafiliście. Bryła oczywiście nie moja,tylko maxisowa (jest to starter Nadbrzeżny Bungalow w Barnacle Bay) ,nieco zmodyfikowana. Nie krytykujcie dachu,bo wiem że jest straszny - musiałam dać automatyczny,żeby mieć w ogóle jakikolwiek ![]() Jest to dom w którym ogród jest ważniejszy od wnętrz (tak jakby). Odrobina wiejskiej,przytulnej elegancji i nowoczesność,jaką wnosi młoda simowa krew - to właśnie styl tego domu. Na początek przedstawię rodzinę Bottom - Li : Angela Bottom,ogrodniczka,wiecznie zabiegana i zatroskana o innych. ![]() Jonah Li,głowa domu,kucharz pięciogwiazdkowy,a po pracy - wędkarz. ![]() I wreszcie syn pary,Patrick Bottom,zaczytany i uzdolniony muzycznie nastolatek. ![]() A teraz zapraszam do obejrzenia zdjęć ich domu ![]() Zacznijmy od frontu... ![]() ![]() Przejdźmy boczną ścieżką do ogrodu Angeli. ![]() Mała altana z miejscem na przyrządy ogrodnicze,nasiona,doniczki. ![]() Duma Angeli,ogród pełen wszelakich roślin - od pomidorków i arbuzów po owoce życia i steki. ![]() ![]() A co jeśli pójdziemy lewą ścieżką od frontu?Znajdziemy miejsce na odpoczynek przy ognisku... ![]() ...oraz stary plac zabaw Patricka.Jonah i Angela nie chcą go remontować,gdyż - kto wie - może sprawią swojemu synowi rodzeństwo? ![]() Wejdźmy teraz do środka domu. Skromny przedpokój. ![]() Salon z kominkiem oddzielony jest "strefą zieleni",jak to zwykł mawiać Jonah. ![]() ![]() ![]() Przejdźmy teraz do kuchni - królestwa gospodarza domu. ![]() ![]() Lodówka to nagroda za osiągnięcie szczytu kariery kucharskiej. ![]() Jadalnia w porośniętej bluszczem altance - świeże powietrze zaostrza apetyt! ![]() ![]() Łazienka jest maksymalnie funkcjonalna. ![]() ![]() Chodźmy na drugie piętro.Czeka tam na nas mały korytarzyk. ![]() ![]() Pierwsze drzwi po lewej to sypialnia Jonaha i Angeli.Chińskie pamiątki to prezenty od rodziny mężczyzny. ![]() ![]() ![]() Za schodami jest skromna łazienka - nowoczesna,pod modłę Patricka. ![]() ![]() I na końcu korytarza znajdziemy pokój młodzieńca,któremu chyba przeszkodziliśmy w odrabianiu lekcji... ![]() Na stoliku akwarium z ukochaną rybką Patricka - Michelem. ![]() ![]() I na koniec rzuty. ![]() ![]() Dziękuję za uwagę oraz bardzo przepraszam za widoczne niebo na drugim piętrze,ale nie mogłam tam postawić podłogi/sufitu. Komentujcie! ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|