![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Top Model to światowy format telewizyjny, który dał szansę wielu gwiazdom współczesnego modelingu. Już teraz oglądaj simową adaptację światowego hitu!
Opis simowej wersji programu "Top Model": Program będzie się opierać na telewizyjnej wersji widowiska. 8 pięknych dziewczyn, pragnących być top modelkami, które zostaną wyłonione w castingu, zostaje zamkniętych w luksusowym apartamencie. Na czas trwania programu jest to ich dom. Podczas pobytu w programie będą musiały zmierzyć się z przeróżnymi zadaniami, z którym przeciwstawić powinna się każda prawdziwa top modelka. Będą jednak również zadania, które mogą wydawać się niepotrzebne w tego typu programie. Zadanie/seria zadań odbywać się będzie co kilka dni. Po każdym z nich dziewczyny jadą do studia Top Model, gdzie czekają na nich jurorzy, by ocenić ich osiągnięcia. Po komentarzach jurorów, przychodzi czas na decyzję, która dziewczyna musi opuścić program i pożegnać się z szansą na bycie top modelką. I tak aż do momentu, kiedy zostaną dwie dziewczyny, wtedy to widzowie wybiorą tą jedyną, top model. Odcinki: Odcinek 1- http://www.youtube.com/watch?v=NsC_-...layer_embedded Wszystkie produkcje na bieżąco na kanale SimowyBrat1 w serwisie YouTube! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eee no suuper. Napewno będę oglądać. Póki co to masz 10
![]() A i jeszcze coś. Jak ma na imię ta murzynka? Bo nie mogę załapać ![]() @Edit: Właśnie chciałam dodać, że ta Ivona za bardzo nie pasuje :[
Ostatnio edytowane przez Kamis : 14.12.2010 - 20:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Gratuluje pomysłu! Murzynka to Kendall nie? Fajna;p Masz 10/10,bo mnie zaciekawiło
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
phi, sory ale nie podoba mi sie... zwaliles wszystko botem, juz lepiej wyszlyby napisy, przynajmniej nie kaleczą. brzydkie dodatki i w ogole troche to amatorka...
5 za checi
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
To co mi się strasznie rzuciło w oczy to maxisowskie oczy u modelek. Strasznie to wygląda, błagam cię zrób coś z tym. Tak to całkiem fajnie to wychodzi, ciekawe jak będzie dalej. + za oryginalny pomysł. Ale ivona trochę psuje cały efekt
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Program TOP MODEL bardzo lubię i już chcę druga edycję, ale widzę, że w międzyczasie mogę oglądać simowe zmagania o tytuł najlepszej modelki
![]() Nie podobało mi się, że tak skróciłeś odcinek: albo przedstawiasz wszystkie kandydatki albo od razu prezentujesz nam ścisłą ósemkę. No i jeszcze denerwuje mnie to, że program jest "międzynarodowy". Powinna to być albo edycja polska i są polskie imiona i nazwiska, albo zagraniczna i nie ma w niej "polskich" simów. A murzynka to chyba Kendra ma na imię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 16
|
![]()
Bardzo mi się podoba.
![]() Jedyne co mi się nie podoba, to duża ilość przerywnika :Top Model". Ogranicz je. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
ładne ruch kamerą, wszystko w ogóle super, tylko STOP maxisowym soczewkom!
Ahaa, no i ryję z ich sposobu chodzenia, a w szceg. Kasi w stroju kąpielowym xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fajnee. . ; D
Tylko ja za bardzo nie lubie głosu z IVONY x D , wole napisy . No ale i tak świetnie ^^ |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Na prawdę bardzo dobrze wykonana robota, wszystko starannie zrobione. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Fakt, największym mankamentem jest IVONA, która niektóre wyrazy wypowiada okropnie niezrozumiale, fajny byłby dubbing, jednak wiem, że z tym jest jeszcze więcej roboty. Plusem jest brak napisów, bo ich często nie chce się czytać...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|