![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() List do Julii Mam zaszczyt ogłosić, że konkurs wygrała... <werble on> Z N U Ż O N A <werble off> Dziękuję Wam wszystkim za udział w zabawie i podziwiam za twórcze podejście, choć jak widać konkurencja była duża. I przy okazji przepraszam za zamieszanie, ale miałam trudności z dostępem do netu. Jeszcze raz serdecznie dzięki i pozdrawiam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wygrała osoba która jest kontrowersyjna niemiła i nie budzi we mnie żadnej sympatii.
Wyłazenie z tekstami typu "potnij się" albo pokazywanie fucków w moim profilu jest na prawdę niskim poziomie intelektualnym. Wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie. Ale i tak gratuluje. @Kacpersky,głosowalem na kogoś innego. Ostatnio edytowane przez modesté : 01.05.2011 - 19:18 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chciałbym Ci przypomnieć Jakubie, że na nią głosowałeś.
A tak w ogóle to gratuluje znużonej. Napisała super list, wprawdzie nie na nią głosowałem, ale jej list i tak był super. Ciekawe jaką nagrodę wybierze... Pewnie rangę ![]() Jeszcze raz gratuluję znużonej wygranej, a Jakubowi inteligencji.
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
skoro kwiczysz ze wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie, to na ch**a (przepraszam bjork, ale inaczej się do niego nie da chyba dotrzeć) poruszasz temat jej zachowania. Głosowanie było jak najbardziej fair, a znuzona miała jeden z lepszych listów. Gratuluję wam wszystkim bo ja nie wiem czy napisałbym list który wart jest tu pokazania
![]()
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gratuluję wygranej. Ja głosowałam na kogoś innego
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Gratuluję wygranej, choć przyznam szczerze, że głosowałem na ździebko inną osobę
![]() |
![]() |
#7 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() (gdybym miała oceniać po znajomości to chyba musiałabym dzielić jeden głos na milion kawałków, żeby każdemu coś się dostało ![]() Jak to już w życiu (stety czy nie) bywa, nie każdy dla każdego zawsze będzie miły i nie ma co rozpaczać, tylko olać taką osobę ![]() Gratuluję Tenzi! Nie głosowałam, bo nawet wszystkiego nie chciało mi się czytać, ale zerkałam na listy i szczerze powiedziawszy na nią też bym oddała głos. Jej list był niebanalny, imo najbardziej oryginalny i fajnie napisany ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja pragnę pogratulować wszystkim uczestnikom konkursu. Napisaliście bardzo ładne listy (no przynajmniej niektórzy, którzy wiedzieli, co to jest w ogóle list). Szczególnie gratuluję znużonej wygranej, chociaż ja oddałem głos na inną osobę, której także pragnę złożyć serdeczne gratulacje, bo ten list też miał dużo głosów
![]() Ostatnio edytowane przez hellraiser : 01.05.2011 - 20:44 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja głosowałam na znużoną,jej "buciki" skradły moje serce
![]() i odczepcie się od niej,jest sobą,i nie liże każdemu dupy. |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gratulejszyn Karolina !
Gratuluję również innym uczestnikom ! Czekam na inne konkursy. W końcu zaczął się już maj ![]()
|
|