![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To znów ja
![]() FRONT ![]() TYŁ ![]() TAKI PRZEDPOKÓJ ![]() WYJŚCIE NA TARAS ![]() GÓRA ![]() BIURO ![]() ![]() SYPIALNIA ![]() ![]() ŁAZIENKA Z PRALNIĄ ![]() ![]() RZUTY ![]() ![]() Wiem, że na ostatnim zdjęciu jest błąd (bar zamiast kuchni i jadalni), ale to jest trochę starsze zdjęcie. @Nayi już robię zdjęcia ogrodu, ale mój sim ćwiczy SimFu, więc będzie łamacz desek i coś do kopania/bicia.
![]() Pieszczoch zrób panu puu! Pfffffff... Ostatnio edytowane przez Pan_Laptop : 10.03.2011 - 13:37 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się, pusto, kolory zbyt intensywne.. Nie podoba mi się ta cegła, mogłeś zmienić na np. szarą cegłe, lepiej by było. Nie pokazałeś salonu i chyba jeszcze kilku pomieszczeń. Ogród z tych rzutów wygląda nawet, daj fotkę. :>
I ocena: 4,3/10. (oceną się nie przejmuj, napisałam tak, jak wyszło, ale po prosu nie podoba mi się) |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
rzucanie samego koloru na ścianę i tej samej podłogi w niemalże każdym pomieszczeniu nie jest dobre.NIE JEST.
pustawo,nijako,pomieszanie stylów,ogólnie kiepścizna. |
![]() |
#4 |
Reputacja: 19
|
![]()
Niestety ale wyszlo odsc slabo. W pelni zgadzam sie z przedmowca
Jedyne co w miare mi sie podobalo to bryla (choc na pierwszej fotce nie prezentuje sie okazale...)
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pusto! Nie podoba mi się... I te kolory takie jakieś dziwne. No nic, człowiek uczy się na błędach
![]()
#6 |
|
![]()
Z zewnątrz pierwsze skojarzenie z kościołem. W środku najbardziej nie podoba mi się ten intensywny niebieski kolor. Nieciekawie dopasowane podłogi. Ale za to podoba mi się łazienka i ten zielony pokój
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
W porównaniu z Jasnotą zrobiłeś zdecydowany postęp.
Ogród jest super - nie wieje pustkami. Bryła nie podoba mi się, bo ten dom, to taki wielki kloc. W środku nadal niedobranie kolorystyczne (grzro - z dala od tego kolorku - mam taki sam u siebie w pokoju [no może ciut ciemniejszy ![]() Pomieszczenia nie są w pełni zagospodarowane - jest za dużo przestrzeni. Brak firanek w oknach! A lustro nie pasuje do łazienki tylko bardziej do jakiejś kobiecej toaletki. Ogólnie: lepiej niż ostatnio. Liczę na kolejne prace. Ostatnio edytowane przez Searle : 27.05.2011 - 11:36 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
fakt - pusto. ale dużym dla mnie plusem jest sypialnia.! Świetny kolor ściany!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|