![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom zbudowałam parę tygodni temu. Zwykle buduję tylko dla siebie, ale postanowiłam, że tym razem zrobię wyjątek. Trochę wyszłam z wprawy, ale mam nadzieję, że się Wam spodoba. Jak widzicie, jest to skromna parterówka, idealna dla niewielkiej rodziny kochającej zwierzęta (ściślej rzecz ujmując - w domu znajduje się legowisko dla dużego psa i kota). Co tu więcej mówić? Zapraszam do oglądania zdjęć. Chętnie wysłucham porad doświadczonych "budowniczych"
![]() Z ZEWNĄTRZ: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SYPIALNIA: ![]() ![]() ![]() ![]() ŁAZIENKA: ![]() ![]() POKÓJ DZIECKA (ze względu na kolorystykę i kwiecisty wzór na ścianie polecany raczej dla dziewczynki ![]() ![]() KĄCIK DLA MIŁOŚNICZKI SZYCIA: ![]() KORYTARZ: ![]() ![]() KĄCIK DLA AKTYWNYCH: ![]() ![]() KUCHNIA: ![]() ![]() SALONIK: ![]() ![]() ![]() ![]() WARZYWNIK Z DRZEWAMI OWOCOWYMI NA TYŁACH DOMU (wiem, że to kiepskie usytuowanie, bo dociera tam mało słońca, ale cóż... Trzeba było jakoś zagospodarować ten kawałek ziemi ![]() ![]() RZUT: ![]() PS Przepraszam za różną wielkość fotek (i znaczki z trybu kupowania na dwóch pierwszych zdjęciach).
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|