![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam takie pytanie odnośnie najnowszego dodatku TS3: NZTŚ.
Mój sim jest wilkołakiem i mimo, że pełnia się już skończyła, absolutnie nie może się zmienić z powrotem w człowieka. Jak klikam na przemianę to pisze tam, że pierwotne instynkty mu na to nie pozwalają. ![]() A drugie to zombie... Wyłażą cały czas, we dnie, w nocy, w pełnię, jak nie ma pełni... I drą się wniebogłosy cały czas. Szukałem już po necie o tym i kod "testingcheatsenabled true" i usunięcie istot nadnaturalnych nie pomaga. Usunę jedne to za 5 minut wyłażą drugie. Trafia mnie już coś... ![]() Sorry jak było... :/ Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 04.10.2012 - 12:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
EDIT: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63989 (bezpośredni link) Pozwoliłam sobie zmienić również nazwę tematu, aby bardziej obrazował Twój problem ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 04.10.2012 - 12:51 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jak wspomniała ultraviolence problem pojawia się,jeżeli grę zapiszesz podczas pełni,poza zapisaniem gry na nowo-działa tylko z patchem 1.39-możesz również usunąć nastrojnik,aby przywrócić sima do ludzkiej postaci,wpisujesz kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym ctrl klikasz na nastrojnik,tak radzą tutaj http://sims3.crinrict.com/2012/09/we...erwandeln.html
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzięki wielkie za wszystkie rady!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ok! Dzięki wielkie jeszcze raz. Przetestuję. Jak problem by się jeszcze kiedyś pojawił to się zgłoszę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|