![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Coś mi sie zepsuło... Moja simka jest gwiazdą, wczoraj wróciła don domu o 23, wykąpała się i poszła spać, obudziła się o 9:30 wstała z łóżka i usłyszałam dzwięk mikrofalówki (mam kuchnię na dole, łazienka i sypalnia są na piętrze) byłam pewna żę to Alfred jak zwykle robi mi śniadanie, poszłam zrobić siusiu i sie wykąpać potem zeszłam na dół da kuchi... spadłam z krzesła... niech mi kotś powie co robi Marylin Monroe w mojej kuchni, mam teraz simki ściągnięte na pasek, a moja simka stoi w drzwiach w różowej piżamie z pieskiem i paputkach-któlisiach... Ale obiach, co ja mam z nią zrobić? Stoi tak już 4 simowe godziny i sączy herbatę, czemu się tak zrobiło...?
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No sama nie wiem... U mnie tylko Marylin Monroe przyszła wręczyć mi nagrodę SIMMY i pojechała czarna limuzyną. Paparazzi uciekał ( widocznie nie zdążył wsiąść do auta)!!
![]() Właśnie dzisiaj dostałam nagrodę więc jestem zachwycona. Do tej pory mogłam ja tylko prosić o autograf a teraz proszę: ona wręcza mi nagrodę!!! Ale to tylko dlatego że mam zainstalowanągwiazdę i abre a w niej wyczarowałam kryształ z zaklęciem :"Cena sławy". i nagle stałam sie sławą. Co za szczęście ale jak drugi raz to przycisnełam to wyskoczyło mi chyba z pięć wielbicieli... Odrazu ich pokasowałam bo w końcu po co mi oni no nie?? |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no dobra, ale ona tam ciągle stoi żadnej nagrody nie dostalam, ale wiem że je wręcza- kiedyś też przyjechała, ale sobie od razu poszła a nie stała w mojej kuchni... Jak kazałam Alfredowi wyprosić gości to poszed pod śmietnik wyżyć się na jakimś kundlu... Ale już więcej nie będę chodzić po chacie w tej różowej piżamie...
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No sama nie wiem... No ale cały czas próbuj kasować ją! U mojej kolezanki wogle kody nie wchodzą może i u Ciebie też. :mallow: To znaczy możesz kod wpisać ale on ci nic nie daje...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nigdy mi się nie zdarzyło nic podobnego
![]() Moja simka wyłożyła 5 kawałków mięsa i nagle..... te kawałki zamieniły się w jeden wielki o kolorze jaso różowym , który zajmował cale miejsce do pieczenia , a potem ten gril mi zaczął znikać ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kompletnie nie wiem co można ci poradzić! :unsure:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też nie wiem skąd.........u mnie w grze pojawił sie kiedys kucharz z randki -_-
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
U mnie sim jeżdził do pracy (bo mi sie nudziło
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|