Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.10.2004, 16:49   #21
A.S.F.
Guest

Domyślnie buu

Mój komp to najgorszy na świecie :/ nic nie dała instalka xp i już chyba nic nie pomoże w takim razie temat do zamknięcia :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.10.2004, 17:39   #22
Pingwin
Guest

Domyślnie

może źle dx się instaluje>?? choć jak byś instalowała wersje z sp2 t on sie z nim instaluje
spróbój najnowsze stery zainstawlować(stare kasujesz, restart kompa nowe)
www.nvidia.com
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2004, 14:37   #23
A.S.F.
Guest

Wink

terefere kuku! oczywiscie że nie działa. Chyba jedyne co moge zrobić to oczekiwać pod choinke ts2 w prezencie oryginała...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.10.2004, 15:07   #24
Pingwin
Guest

Domyślnie

jak orginał nie pomoże to zmiana karty lub innego podzespołu kompa
spróbuj pożyczyć od kogoś kartę i ją podepnij, jak bedzie wsio OK, to znaczy ze twoja karta szwankuje, dla pewnosci u kogoś swe karte sprawdź(najlepiej w tej grze)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2004, 18:58   #25
pola820
Guest

a jaki ja mam problem...
Otóż wyskakuje mi ten komunikat, i wszystko by było ok, wielu osobom wyskakiwal ten komunikat i gra się nie chciała włączać gdyby nie to że...
THE SIMS 2 WCZEŚNIEJ MI SIĘ WŁĄCZAŁO!!!!!!!!!!
Jakby ktoś się pytał, to nie zmieniałam karty graficznej, w ogole nic nie zmienialam i nie odinstalowywałam.
:help: :help: :help: :help: :help:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2005, 13:00   #26
asienka_18
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał A.S.F.
heh no właśnie to jest nadziwniejsze że jak chce zainstalować ten directx z płyty to wysklakuje mi komunikat że "interfejs directx nie może znaleźć pliku potrzebnego do instalacji" więc ściągałam z różncyh stron i ciągle to samo. A nie ma mowy o jakiś błędach na płytce bo pożyczyłam je sobie od kolesia któremu wszystko działa... A wymagania sprzętowe są spełnione...
Procesor Intel Celeron 1.7 GHz 384 ram karta graficzna GF 4 mx 440 direct 9c wolne miejsce na dysku 15 gb? coś jeszce? nie pamiętam.. no ale chyba wszystko spełnione... aa i win98
siemka
i co dziala ci w koncu ta gra?? ja tez mam taki problem i chce go rozwiazac... jesli ci sie udalo to napisz do mnie dajac mi wzkazowki... PLISEK !!!!!!! tez jestem fanką simsów napisz do mnie na gg (220 63 67 ) albo na e-maila([email protected]) z góry dziękuje
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2005, 13:03   #27
Tenshiak
Guest

Excl odp

A ja mam taką radę: kliknijcie prawym przyciskiem na pulpicie i wejdzie we właściwości, następnie Ustawienia -> Zaawansowane -> Rozwiązywanie problemów i przestawcie przyspieszenie sprzętowe na pełne. Ja miałam podobny problem i potem sobie przypomniałam, że wyłączyłam wcześniej przyspieszenie, żeby robić screeny z klipów =P A teraz zmieniłam i gra działa =]
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania