![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
może źle dx się instaluje>?? choć jak byś instalowała wersje z sp2 t on sie z nim instaluje
spróbój najnowsze stery zainstawlować(stare kasujesz, restart kompa nowe) www.nvidia.com |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
terefere kuku!
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
jak orginał nie pomoże to zmiana karty lub innego podzespołu kompa
![]() spróbuj pożyczyć od kogoś kartę i ją podepnij, jak bedzie wsio OK, to znaczy ze twoja karta szwankuje, dla pewnosci u kogoś swe karte sprawdź(najlepiej w tej grze) ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
a jaki ja mam problem...
Otóż wyskakuje mi ten komunikat, i wszystko by było ok, wielu osobom wyskakiwal ten komunikat i gra się nie chciała włączać gdyby nie to że... THE SIMS 2 WCZEŚNIEJ MI SIĘ WŁĄCZAŁO!!!!!!!!!! Jakby ktoś się pytał, to nie zmieniałam karty graficznej, w ogole nic nie zmienialam i nie odinstalowywałam. :help: :help: :help: :help: :help: |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i co dziala ci w koncu ta gra?? ja tez mam taki problem i chce go rozwiazac... jesli ci sie udalo to napisz do mnie dajac mi wzkazowki... PLISEK !!!!!!! tez jestem fanką simsów ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
A ja mam taką radę: kliknijcie prawym przyciskiem na pulpicie i wejdzie we właściwości, następnie Ustawienia -> Zaawansowane -> Rozwiązywanie problemów i przestawcie przyspieszenie sprzętowe na pełne. Ja miałam podobny problem i potem sobie przypomniałam, że wyłączyłam wcześniej przyspieszenie, żeby robić screeny z klipów =P A teraz zmieniłam i gra działa =]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|