![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej, nie przeczytałam wszystkich 80-ciu paru stron, więc nie jestem pewna, czy taka sytuacja już była, ale napiszę.
Ja mam problem z Opieką Społeczną. Miałam kiedyś taką rodzinkę, no mniejsza z nazwą, powiedzmy Nowak. Była tam dorosła Simka (Anna), matka 3-ki dzieci (w wieku dzieci z podstawówki) : Adriana, Ewy i Poli. O ile Ewa i Pola się bardzo dobrze uczyły (miały 5, 6), to Adrian miał najniższe oceny. No i oczywiście po pewnym czasie przyjechała opieka społeczna i wzięła mi wszystkie dzieci, nawet te dobrze uczące się. Natomiast zupełnie odwrotnie miałam w drugiej rodzince (Konopa). Było tam małżeństwo (Maja i Piotr) oraz ich dwójka dzieci w wieku szkolnym: Damian i Bartosz. O ile Damian się źle uczył, o tyle Bartosz dobrze. Bo ja w ogóle Bartosza "promowałam"... ![]() Nie wiem, co o tym myśleć. Rozmawiałam sobie kiedyś z moją znajomą i ona powiedziała, że Opieka Społeczna zabiera jej tylko te dzieci, które się źle uczą. Ale ona ma znowu taki w grze błąd (chyba błąd...?), że jak jakiemuś Simowi odbiorą dziecko, to nawet, jak mu się URODZI jego własne, to od razu przyjeżdża O.S. i maleństwo zabiera... Jak to jest u Was? Edit: mam jeszcze jedno pytanie: U Diny Ćwir (zd. Kaliente) mam 2 psy dorosłe, różne płcie. Dina jest opiekunem i dla jednego i dla drugiego psa i także pupile się bardzo lubią. (Wszyscy mają 100/100 i 100/100) Otóż problem jest taki, że nie mam opcji na żadnym psie "Postaraj się o szczeniaka z...". Jedyną komendę, którą mam to "Komenda...-> 1. Baw się; 2. Baw się z [imię drugiego psa]. Psy nie są nauczone żadnych innych komend. Mam 2 budy (te najdroższe) i nie wydaje mi się, żebym czegoś potrzebnego do "psich zalotów" nie miała. Teraz zaczęłam się zastanawiać, czy mam na pewno suczkę i psa, ale na 99,5% tak. Czy ktoś mi może poradzić? Ostatnio edytowane przez nitroglicerynka : 13.11.2010 - 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|