Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.11.2010, 22:01   #271
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

@up: chyba to jest "tył" budynku... Spróbuj klikać nie na budynek a na "bańkę" na budynku. W końcu musisz zaznaczyć do którego przybytku ma wejść, może to jakkolwiek pomoże.
Np. okazję możesz wykonać między 12:00 a 20:00 a simka próbuje o 7 rano to zrobić.

Ktoś mi odpowiedział na problem z lokajem:
Lokaj się nie pojawia przez kolejne kilka simowych dni (brudne ubrania rosną i rosną, tak samo talerze). Ostatni się pojawił tylko na pobranie pensji poprzez chmurkę dialogową w rogu ekranu, ale nie osobiście. No i znowu zwalniam-zatrudniam-zwalniam...

A knajpki nadal nie widzę - wiem, że są po dwa-trzy miejsca w jednym budynku ale żadne to nie jest ta restauracja
No nic, nie są to takie błędy, które mi utrudniają grę.
Za to wampir mi zaczął wariować. Swoje zdolności miał cały czas (dzień/noc) albo wcale i nagle wszyscy nawet ze znaczkiem serca nie chcieli się z nim witać przyjaźnie, całować, obejmować =_= Szczęście, że można go zmienić z powrotem w sima i znowu w wampira.
Gdyby nie to, że ta gra to "the sims" to bym rzekła, że czas na łatkę. Ale łatki zwykle mi psuły grę doszczętnie

I tak nie żałuję kupna.

PYTANIE INNE, na luźno:
Czy można jakoś zmienić za-simienie barów? Nawet te super uczęszczane mają po 2-3 gości nie licząc ochrony i barmanów.

All hail the hypnotoad!

Ostatnio edytowane przez Wampirencja : 04.11.2010 - 22:04
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.11.2010, 22:29   #272
beata18ns

tez przylacam sie do pytania o zasimienie jak bylo wyzej napisane klubow, widzialam mod ktory przedluza godziny otwarcia barow knajp itp, widzieliscie juz nowe pralki i plac zabaw ktore oferuje store? kusza mnie te pralki a glownie ten kosz na ubrania ale 1200 to troche duzo jak na taki zestaw ;/
beata18ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.11.2010, 22:30   #273
JBronkar

Niestety nie pomogło, spróbowałam co to ty napisałeś/aś. Ale powiem moja simka teraz pracuje jako strażak niedawno jechała do teatru filmowego, jest tylko jeden wejście/wyjście. Więcej nie ma, więc znowu nie mogła wejść aby gasić ogień. Nie wiem cokolwiek zrobię.
stare 05.11.2010, 08:30   #274
Saheli019
Guest

O kurczaki,ale ja niedomyślna jestem! Widziałam owszem te skrzynkia,ale myślałam,że to tylko tak do dekoracji ! he he....

Wampirencja-mi tez zaczeły się pokazywać okazje z księgarnią "Zakładka" i Małą restauracją Korsykańską-oczywiście okazało się,że ich wogóle NIE MA w tym mieście,bo nawet jak biorę na podgląd mapy to nie ma gwiadki,że jest okazja. mojm zdaniem to błąd w grze. Tym bardziej,że mi czasami wyskakuje też taka okazja "Wypij drinka w klubie o nazwie...." -i nie ma nazwy klubu,albo każe mi się zaprzyjażnić z Simem,którego w ty mieście nie ma.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.11.2010, 10:18   #275
JBronkar

Shaheli019- o nie! dobrze mówisz. Trzeba wysłać ten błąd do EA, aby zrobili nowszą aktualizacje i problem zniknie.
stare 05.11.2010, 10:51   #276
anie_1981

Ludzie, a ja tak z innej beczki, gram niby w to PZ, niby mam Karierę też, więc powinnam mieć też budynki z Kariery, ale ja znajduję w mieście (Bridgeport) tylko komis i wysypisko śmieci. Nie widzę remizy strażackiej, ani tych innych karierowych budynków. Czy ktoś mógłby mi napisać, albo nawet dać fotę miasta, z zaznaczoną remizą? Jak daję podgląd mapy to nigdzie nie widzę ikonki remizy.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.11.2010, 12:07   #277
JBronkar

anie 1981- miałam ten problem niedawno, to pewnie wina modów. Musiałam wykasować mod z dysku i problem zniknął. Może masz mod z internetu?
stare 05.11.2010, 12:22   #278
Ajka93
Guest

Mam problem z dodatkiem PZ. Wszystkie budynki, kluby itp z tego dodatku cały czas migają mi na czerwono, jak wejdę w nie np simką nic nie widać cały czas czerwone ściany tych migających budynków mi to zasłaniają, nie wiem co zrobić, jak to usunąć, pomocy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.11.2010, 13:40   #279
anie_1981

JBronkar To nie wina modów, tylko po prostu nie mogę znaleźć remizy, w innych miastach jest. W Twinbrook jest, w SV jest, tylko w Bridgeport nie wiem gdzie jest. Mi nie chodzi o znaczek na mapie tylko o faktyczny budynek, a u mnie w Bridgeport nie ma takiego budynku. Ludzie piszą, że jest, więc się tych ludzi pytam, gdzie konkretnie? Proszę o zdjęcie Bridgport spod widoku mapy i zakreślenie kółeczkiem, gdzie ta przeklęta remiza niby stoi....
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.11.2010, 13:43   #280
Kamis

Cytat:
Napisał rocktechnika Zobacz post
Ja też tak już miałam kilka razy i niestety nie udało mi się ukończyć tego zadania. Zazwyczaj można było kliknąć na przycisk dot. okazji i Sim sam szedł w odpowiednie miejsce, ale w tej sytuacji nic takiego się nie działo. Anulowałam wszystkie te okazje i zaczęły pojawiać się podobne, ale dla restauracji w wieżowcu z biurem
To samo ^^

anie_1981 poczekaj, za jakieś pół godziny dam screena.

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania