![]() |
#712 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tam gdzie wszystkie mody. Jeśli nie wiesz jak, to mi się nie chce po raz któryś z kolei tego tłumaczyć. Napisałam poradnik na moim blogu:
http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 Jak zrobisz tak jak tam jest napisane to powinno działać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Guest
|
![]()
Ok dzięki wielkie anie
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Guest
|
![]()
kurczę, teraz zobaczylam ze w zwiastunie ta babka ma inna fryzure niz na pudełku choć maja te same sukienki i znajduja sie w tych samych sutyacjach. Mi jednak chodzilo o fyzure ta z opakowania dodatku. z grzywką. http://www.google.com/imgres?imgurl=...9&tx=120&ty=53
|
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
![]()
Aha,już wiem.Nie wiem skąd ;o może wpisz unlockalloufits czy jak to się wpisywało,jak wiecie to powiedzcie xd
|
![]() |
![]() |
#716 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chyba nie ma tej fryzury... Tak samo na pudełku od kariery tatuażystka ma fajną fryzurkę, a w grze jej nie idzie znaleźć ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Guest
|
![]()
A może są ale dla tych co zamówili preorder bo z trailerów które widziałem ze The Sims Średniowiecze to dla tych co zamówią preorder dostaną jakieś fryzury czy ubrania może jest i z tymi częściami tak samo
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
|
![]()
No wiecie może to są też takie fryzury 'do odblokowania' jak ubrania, jak jesteś np lekarzem.
![]() |
#719 |
|
![]()
Nie wiem jak wy, ale moja simka jak nie była Osobistością,gwiazdą, celebrytą, nazwijcie to jak chcecie, dostawała jakieś dziwne okazje (te 'gwiazdorskie'). Np. pójść gdzieś i poprosić o autograf. A jak była gwiazdą, to już w ogóle O.O
No nie wiem, pomóżcie, napiszcie coś o tych okazjach... I jeszcze jedno : w mojej testowej rodzince pisało że Tom (jeden z simów) ma 5 gwiazdek i nie jest celebrytą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
|
![]()
Czy jakość 'Wyjątkowa' u warzyw i owoców to najwyższa jakość?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|