![]() |
#922 |
Guest
|
![]()
chodzi o znajomości i pragnienia-marzenia tez się resetują,poza tym zostaje wszystko tak,jak jest,przenieś tylko rzecz z plecaka do wyposażenia rodziny
|
![]() |
![]() |
#923 |
Reputacja: 10
|
![]()
Umiejętności zostają, okazje i pragnienia z tego co pamiętam nie. A Ilonie chodziło o to, że simy, które wyprowadzisz tracą wszystkie kontakty (nawet rodzinne) z simami, które nie mieszkają z nimi.
@edit: wyprzedziliście mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Guest
|
![]()
Aha. Czyli nie będę musiał zaczynac rodziny od nowa. uff. A jeszcze jedno jak masz ryby w akwarium to sie wykasują czy nie ?
No to jak ? Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 03.02.2011 - 19:40 |
![]() |
![]() |
#925 |
|
![]()
E... A ja mam takie pytanie odnośnie gwiazdorstwa...
Otóż moja simowa rodzinka ma dziecko. A że rodzice sławni to i córcia sławna jest. Chodzi do podstawówki. Ktoś rozpuścił plotę, że sikała w miejscu publicznym, oczywiście fałsz ![]() Jednak w związku z tym simka ma nastrójnik 3 dniowy i jej smutno ![]() Co najlepsze - minęły już co najmniej dwa simowe dni a nastrójnik dalej 3 dni chce działać, bez zmian... Można go jakoś usunąć? Albo coś jednak zrobić z tym? Tak przy okazji, zauważyłam, że fałszywe oskarżenia pojawiają się równocześnie ze stratą przyjaciela(jak się rozluźnią relacje)... Może to te simy, dawni przyjaciele, rozpowiadają? |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Guest
|
![]()
Wpisz kod testingcheatsenabled true i przytrzymaj ctrl i kliknij na nastrójnik
|
![]() |
![]() |
#927 |
Guest
|
![]()
Florence miała 30 przyjaciół (dzięki charyzmie i nagrodzie "atrakcyjny sim" czy coś takiego).
w jeden dzień straciła 14stu w jednym momencie ![]() za każdym razem,gdy kogoś straciła,to pojawiało się fałszywe oskarżenie.także Twoja teoria jest słuszna ![]() nastrójnik usuwam od razu,bo mnie to bawi do łez gdy po tygodniu niewychodzenia z domu słyszę plotkę,że gdzieś sikała publicznie czy inne bzdury. wpisujesz kod testingCheatsEnabled true i z CTRL wciśniętym klikasz na nastrójnik. |
![]() |
![]() |
#928 |
|
![]()
Pewnie nie tu powinnam o to pytać, ale tu było mi najbliżej
![]() Dałam mojej simce kąpiel nago w wielkiej wannie. A ona siup! i wlazła do wanny w bladoróżowej sukience. Nie kojarzę, bym taką ściągała, pewnie dostałam ją w bonusie do jakiegoś sima ściągniętego z neta. Czy da się jakoś to zmienić, by nago = nago, a nie w sukience?
![]() |
#929 |
|
![]()
rocktechnika też tak mam tylko że jak simy się myją, zresztą kąpią też.
![]() Da się jakoś sprawdzić kiedy był zainstalowany dany dodatek? Chodzi o sim3pack.
![]() |
#930 |
|
![]()
A nie możesz w folderze downloads po prostu dać sortuj ikony wg modyfikowania czy jakoś tak?
To taka moja teoria na chłopski rozum, może są jeszcze inne sposoby ![]() EDIT: opcja dokładnie się nazywa "rozmieść ikony według...", klikasz i wybierasz "zmodyfikowany" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|