![]() |
#11 |
|
![]()
ale tu nowych rodzin
![]() ![]() ![]() anie ja moje drzewko (baardzo małe) musiałam na kartce rozrysować, bo mi się mieszało kto z kim, a to z gry mnie wnerwia :/ Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Mimo że Amanda stała się młodą dorosłą nie myślała o zmianie chłopaka ![]() ![]() ![]() Raz zaprosiła go na noc, lecz ten uciekł do domu. Przestraszył się ![]() ![]() ![]() Amanda się obudziła. Conor oznajmił że jest gotowy "pójść dalej" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amanda zapytała się co się stanie jeśli zajdzie w ciążę ?! Conor stwierdził, że Amanda przynudza ![]() ![]() ![]() Amanda uspokojona przytuliła się do ukochanego ![]() ![]() Babcia Shine zajmowała się Cleo w wolnych chwilach, aby Lucas i Ana mogli spędzać ze sobą więcej czasu i by mogli zdecydować się na ślub ![]() ![]() Pamiętacie jak Lucas i Ana wpadli i urodziła się Cleo? Lucas nie chciał się jeszcze wiązać. Wieczór Kawalerski zorganizował mu brat - Kris. Wszyscy byli zmęczeni i oburzeni postawą Lucasa... Miał narzeczoną, dziecko, a o ślubie nie chciał słyszeć... Więc Ojciec Elton wziął go na rozmowę! (zadziwia mnie w simach że chciałam zrobić zdjęcia rozmowy, a tu nawet chmurki pasowały!) -Wiesz Lucas, masz dziecko, piękną narzeczoną. Czas chyba się ustatkować, wziąć ślub. Wiesz że możecie u nas mieszkać, pomożemy wam z mamą i Amandą. Damy radę. ![]() -Tylko pomyśl... Dzwony weselne już dla was biją ![]() ![]() -Żadnych dzwonów!!! To moja decyzja! Mój ślub! Przestańcie naciskać ! Przecież kocham Anę i Cleo to nie wystarczy?! Potrzebny ślub? ![]() Następnego dnia Cleo miała urodziny ![]() ![]() ![]() Cleo wyrosła na śliczną dziewczynkę ![]() ![]() Lucas podszedł do ojca po urodzinach i powiedział, że nie życzy sobie wtrącania się rodziny do jego spraw. Ślub to jego decyzja. I jeśli Ana nic nie mówi to znaczy że jej to pasuje! a tak poza tym nie chce ślubu w kościele z dzwonami tylko w ich ogrodzie ![]() ![]() Elton nie wytrzymał! Wkurzył się nie na żarty na syna! -Tak cię z matką wychowaliśmy? Wiem że nie było nas w domu, że ciągle pracowaliśmy, ale dziadki wpajali ci wartości, które powinieneś szanować! Ana chodzi i płaczę, zwierzała się twojej matce że nie chce żyć bez ślubu! Przecież wiesz że jej rodzina jest bardzo religijna!!! Dziadek Kai nie byłby z ciebie dumny! Już nawet nie nawiedza naszego domu! Pewnie przez to co ty robisz!!! ![]() Lucas: -Może masz rację... Ana zawsze wspierała mnie, pomagała abym mógł popracować... A więc dobrze! Mam nadzieję, że ślub niczego nie zmieni! Ale chcę byście pomogli nam kupić dom i zacząć wszystko od początku razem z Cleo ![]() ![]() W ciągu następnych dni zorganizowali ślub ![]() ![]() ![]() Goście byli wzruszeni ![]() ![]() Sypanie ryżem ![]() ![]() Krojenie tortu. Ana nie była nigdy szczęśliwsza. Tym bardziej że rodzice, którzy nie odzywali się od wyrzucenia jej z domu zadzwonili z gratulacjami! ![]() Niestety, wesele nie wesele Cleo wymagała opieki ![]() ![]() A Shine mimo wolnego musiała wrócić do szpitala po imprezie... ![]() Noc poślubna, gdy Cleo poszła spać ![]() ![]() Ciotka Krissy (żona Dylana, brata Shine) bawiła się jeszcze dłuuugo ![]() Rodzina w końcu była szczęśliwa że Lucas podjął słuszną decyzję ![]() ![]()
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|