|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem, ze troche duzo tych tematow zakladam ale moim zdaniem, to co teraz daje jest... jest takie ze mozna sciagnac... A wiec:
Gdy komus urodzi sie brzydkie dziecko (lub zaadoptuje brzydala) mozemy zmienic jego wylad. W normalnym lustrze, niestety ksztaltow twarz zmienic sie nie da ale jak np zmieni sie wlosy lub inne takie to od razu moze byc ladniej. A wiec tu mozecie sciagnac rozne rzeczy dla malych. 1. Butelka (do picia i) taka podwyzszajaca nastroj. Jak obraz. 2. Butelka to samo... 3. LUSTRO do zmieniania wygladu 4. I cos takiego ze mozna zmienic ubranko cos... Nie przeczytalam dokladnie... ![]() No i zeby nioe marnowac tematu, bede sie tu wyzalac albo dawac inne rzeczy dla malych dzieci. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
noto spoko a gdzie je dac znaczy sie gdzie władowac je?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
No nareszcie nie bede musiala znosic tych brzydali xP
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wlasnie to mnie najbardziej denerwowalo. Mama ładna, tata przystojny,
a tu bach, dziecko - trol xP I TO MA BYC DZIEDZICZENIE???? Ale ufffff... znalazlo sie lekarstwo!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja nie wiem, ale u mnie się nie rodziły brzydkie dzieci. Znaczy..... dopóki były dziećmi to różnie to wyglądało, ale jak tylko dorosły to były całkiem ładne. Może po prostu trzeba poczekać? A teraz mam bliźniaki jednojajowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|