Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.01.2005, 10:50   #1
kes
Guest

Question instalacja zatrzymuje sie na 23%

najpierw zainstalowalam gre, wszystko niby ok, ale pozniejrestartowal mi sie komp. postanowilam zainstalowac ja od nowa. i tu pojawil sie problem. nie moge tego zrobic, bo zatrzymuje sie na 23%. z czego to moze wynikac? no i co z tym moge zrobic? bede bardzo wdzieczna za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.01.2005, 10:55   #2
donika
Guest

Domyślnie

A właczyla ci sie ta gra ktora sie wlacza przy intalacji ?? U mnie jak nie wlaczala sie ta gra to podobnie instalacja konczyla sie na bodajrze 23% i mozna bylo wczytac juz gre tylko ze ...nie chodzila. Potem musialam odinstalowac i wlozyc plytke jeszcze raz i zaintalować! wtedy juz bylo dobrze! Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.02.2005, 18:07   #3
czolka
Guest

Domyślnie

a wiesz ze masz złe płytki???/ masz zle nagrane plytki i w momenice kiedy powinienes wsadzic drugą ci sie zawiesza
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.02.2005, 18:19   #4
35C4R00N
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał czolka
a wiesz ze masz złe płytki???/ masz zle nagrane plytki i w momenice kiedy powinienes wsadzic drugą ci sie zawiesza
Cytat:
Napisał kes
najlepsze jest to, ze mam oryginal!!
:wacko:
Te płytki NIE były nagrywane, wyobraź sobie że NIEKTÓRZY kupują gry w sklepie. Wiem że trudno w to uwierzyć, ale naprawdę zdarzają się takie osoby. Nawet na tym forum jest kilka :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.02.2005, 09:32   #5
kasiaw4
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Katarzynka
Kurcze no!!! Jeszcze wczoraj rano grałam sobie w simsy...niestety wczoraj tata zformatowal dysk no i... mam teraz taki sam problem... Chce zainstalowac The Sims 2 ale ostaje mi na 23 %. Poprosze brata albo tate aby to naprawil.... jeeezu tragedia... tate to zabije (bo dzis sie dowiedzialam ze sformatowal dysk). Ehh i wszystkie meble, skiny itd. poooszłyyyyyyy musze wszystko od poczatku ściagać... dobrze ze przynajmniej tego az tak duzo to nie bylo jak np. kiedys mialam w Te Sims 1....

edit. Hej czy ktokolwiek moze mi powiedziec co z tym fantem?? Co zrobic? Jak trzeba cos w systemie to niech powie co ... to bede chociarz wiedziala mniej wiecej co robic a jak nie to bede mogla przyblizyc problem i jego usuniecie mojemu braciszkowi.... Plz... Pomocy..kto sie na tym zna??
A czy masz dysk podzielony na partycje? jeżeli tak i była formatowana ta tylko z systemem to musisz usunąć 'recznie' takalog gdzie masz zainstalowane simy i zainstalować jeszcze raz - ja coś takiego miałam... i mi teraz działają - tobie też powinny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.09.2005, 20:38   #6
qlX
Guest

ThumbsUp

Żeby zainstalowac The Sims 2 lub The Sims 2 : Na Studiach jesli instalacja zatrzymuje sie w którymś momencie trzeba:

1. Na dysku c utworzyć folder Disk Images

np. "c:\Disk Images"

2. W folderze Disk Images utworzyc foldery od Disk1 do Disk4 dla każdej płyty z osobna

np. "c:\Disk Images\Disk1

3. Do folderów trzeba przekopiować wszystkie pliki z odpowiadajacych im płyt

np. CD1 -> Disk1

4. Po przekopiowaniu wszystkich plików z wszystkich płyt uruchomić setup.exe w folderze Disk1

Teraz instalacja powinna przebiec pomyślnie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.09.2005, 21:55   #7
T-m
Guest

Domyślnie

Jak was czytam o mnie oslabia - WYLACZ PROGRAMY EMULUJACE CD, wszystkie deamony, CD Image i inne takie i nie bedzie problemu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2005, 12:22   #8
Zerat
Guest

Domyślnie

wy jestescie dziwni :\

podczas instalki na 23% gra prosi o wymiane cd z 1 na 2, i czasem "zapomni" poprosic i niby instka sie zwiesza, ja wtedy ja poprostu anuluje i instaluje jeszcze raz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2005, 19:49   #9
madziunika
Guest

Wink Spoko

To bardzo proste.Też miałam ten problem i chodziło w tym tylko o daemona(dejmona) jeśli masz ten program wystarczy kliknąć lewym przyciskiem myszki(w prawym rogu paska narzędzi tam się znajduje ta ikonka) i klinąć na opcje Unmount all drives.A jeśli nie masz tego programu przykro mi ale nie umiem ci pomóc i popieram kolege piszącego 11post

Ostatnio edytowane przez madziunika : 16.09.2005 - 19:59
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.01.2005, 11:08   #10
kes
Guest

Wink ehhh

Cytat:
Napisał wojteks146
Też to miałem ale, kiedy kupiłem oryginał problem zniknął.Więc kup se oryginała !
najlepsze jest to, ze mam oryginal!!
:wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania