|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Proszę o wybaczenie że robie fotostory w rodzinie Nowak. Po prostu jest to moja najlepsza rodzinka w której nie używałam kodu na kasę.
Przedstawienie postaci które wszyscy znają ![]() Jan jest spokojnym mieszkańcem osiedla mieszkaniowego Simlane mieszczącego sie w Simscity.On jego dziecko i jego żona żyją w bardzo skromnych warunkach. ![]() Anna jest poukładana i wrażliwa .Ona jako jedyna w z osiedła mieszkaniowego Simlane napisała książke kucharską pt." Rodzina Nowak Proszę” o wybaczenie że robie fotostory w rodzinie Nowak. Po prostu jest to moja najlepsza rodzinka w której nie używałam kodu na kasę. Odcinek1 -I co , są jakies propozycje pracy? -spytała się Anna -Tak jedna , pasuje do mojego wykrztałcenia medycznego -odpowiedział Jan ![]() -Lekarz czy medyk? -spytałą się ponownie Anna -Będe uczył dzieci pierwszej pomocy -powiedziała zawiedziony Jan -To jest lepsze niż nic -powiedziała głośno Anna -Łeeeee , Łeeeeeeee -zaczeło płakac dziecko. Anna zaczeła karmić dziecko ![]() -Halo, dzwonię w sprawie pracy -Powiedział Janek -Dobrze , proszę przyjechać pod adres: Halodeńska 93/1 -odpowiedział głos w telefonie po czym odłożył słuchawkę. Jan gazem pobiegł do garażu |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak Jan zdążył wrócić z pracy...
-Aniu , przyjeli mnuie , przyjeli -krzyczał zadowolony Jan -To dobrze, Pisanie książek jest dobrym zajęciem ,ale małopłatnym -odpowiedziała równie zadowolona Anna -Ale nie jako medyka -powiedział jeszcze bardziej zadowolony Jan -A na kogo cię przyjeli? -spytała się zaniepokojona Anna -Będe poborowym -powiedział Jan Jan pobiegł do swojego pokoju , nastaił budzik na 04:00 i poszedł spać. 04:00 się zbliżała a do pokoju weszła Anna. -Wstawaj śpiochu , za 20min 04:00! -powiedziała na powitanie Janowi -Dobrze już dobrze -odrzekł Jan Anna poszła do kuchni i zrobiła mu pyszną zapiekankę ![]() -Pyszne , mniam -powiedział Jan głośno mlaskając -Łeeeeeeee , Łeeeeeeee -dziecko zaczeło płakać Anna poszłą ulululać dziecko.(Tego samego dnia stało się dzieckiem)Jan musiał biedz do pracy. Jak Jan wrócił z pracy.... -Anno już jesteem... Ewelina?-spytał się Jan -Tak to Ewlienka -odpowiedziała Anna po czym pzytulił Ewelinę |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
The Sims a rodzina | Smeagolina | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 89 | 28.04.2011 17:52 |