|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Khym. No więc, przedstawiam Wam mój pierwszy dom, który nadaje się do publicznego pokazania. Przepraszam za niskie ściany, ale nie mogłam sobie zrobić tak, żeby z wysokimi się dobrze zrobiło. Sorry też za brak żaluzji i firanek - nie mogłam ich wstawić, jakiś błąd. Na jednym zdjęciu są także kratki, ale to dlatego, że zrobiłam noc przez tryb kupowania. Zapraszam! Mam nadzieję, że chociaż troszenieńkę się spodoba
![]() Mam nadzieję, że się podobało. Pozdrawiam, proszę o oceny ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:00 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak na clean to dom jest świetny.
Moja ocenka to: 9/10 Punkt odjęłam za troszkę pusty salon. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O jejku, nie sądziłam, że się komuś spodoba
![]() Dziękuję! |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi również się podoba.Troszkę mi nie pasują szafki kuchenne i salon jest trochę za pusty, ale reszta jest w porządku. 8,5/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A mi salon własnie odpowiada, ale królestwo Karolinki i ta łazienka troche nie w moich kolorach, ale ogólnie to śliczny
![]() 9/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mi się podoba. Czepnę się szczegółów: wywaliłabym ten stół bankietowy z jadalni i dostawiłabym jakąś barierkę do gabinetu. Salon fajnie wyszedł.
![]() Moja ocena - Cleany zazwyczaj do mnie nie przemawiają. Ale nie ten. Jest super. Ładnie ci wyszedł. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Śmieszny Ty ten domek masz. Taki dla samotnej matki z dzieckiem.
Lubię takie domki, bo są simowe, dobrze się w nich gra, nie tną się i w ogóle są fajne. A co najważniejsze są clean. Ładna prezentacja domku. Co do samego umeblowania to parę rzeczy bym zmieniła. Ja mam tendencje do zagracania domów, nawet tych simowych. Kwestia gustu. Nie mam problemu z dodatkami do sim2, więc poproszę Cię o spakowanie domku i wstawienie linku do pobrania. Z góry dziękuję. ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie no, naprawdę, nie sądziłam, że się komuś chociaż trochę spodoba! :*
Dziękuję za wszystkie oceny. Niedługo dam link do ściągnięcia! Pozdrawiam, dziękuję, zachęcam do dalszego komentowania i oceniania! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ładny ten domek! Prosty i funkcjonalny. Oceniam go na 9/10, bo jadalnia jak dla mnie za wąska. I może jeszce jakieś ogrodzenie do gabinetu
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki bardzo wszystkim za oceny!
Rzeczywiście, szafki w kuchni nie pasują, ale jadalnia mi się osobiście podoba... ![]() ![]() Komentujcie dalej, zapraszam, proszę o dalsze oceny. olliss |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|