|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
1. Wiem że już było mnóstwo takich tematów ale ja dalej nie wiem czy da sie być czirlinderką czy nie ? a jak tak to jak to zrobić ???
2. JEstem w bractwie i na początku zanim wstąpiłam do bractwa nie miałam takie opcji na telefonie tylko limuzyna po mnie przyjechała? Czy to normalne że nie mam nic na telefonie? (gram na AKADEMI KLASYCZNEJ) 3. Czy da sie stworzyć własne bractwo gdy mieszka sie w akademiku ? :> prosze o odpowiedź na wszystkie pytania, z góry dzieki ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
to jak wiesz ze takie tematy byly, to najpierw poczytaj je http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15484 <-- o chearleaderkach
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no ale niektórzy piszą że można byc a inni ze nie;/ to ja juz nie wiem a na telefonie nie mam zadnych opcji;/
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
z tego co ja wiem, to trzeba się zaprzyjażnić z jedną z chilliderek a potem jak sie na nią kilknie pojawi sie napis wstąp do kulbu chilliderek
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
simmanka!!trzeba się z trzema zaprzyjaźnić...
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a moze jedyna nadzieja to zalozyc bractwo czyrliderek i jestes czyrliderka
![]() ja mam gorszy problem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Też tak mam.
A co do tego bractwa, to tak: Czy bractwo i cheerliderki to to samo? |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nie,to nie to samo.
możecie próbować wszystkiego,ale na niewiele to się zda-cheerleaderka jako rasowy NPC,wykonuje powierzone jej przez kompjuter funkcje,znikające bez śladu po przyłączeniu do rodziny.posłużę się przykładem cyganki,która to po przeprowadzce do mojego domu w charakterze żony zaprzestała praktyk z kulą. to tylko taki bajer,jak chociażby ten z krową czy wąpierzem,któremu żaden nieznajomy nie odmówi kąsnięcia,do czasu gdy jest NPC.pewnie po to by gracz miał się nad czym głowić. warunkiem,który należy spełnić by dostać się do tajnego stowarzyszenia jest zaprzyjaznienie się z trzema jego członkami(nie cheerleaderkami,a simami w czarnych kapotach z logo firmy i bordowych galotach).bractwa cheerleaderek nie ma. |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Żenada ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|