|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
;( jak zainstalowalem the sims 2 pojawiło sie takie coś:nie znaleziono karty graficznej pracującej w standarcie direx 9.0c!sprawdz, czy masz karte graficzną
zgodną direx9.0c i zainstalowane najnowsze wersje sterowników oferowane producenta karty. aplikacja zostanie zamknięta niewiem o co chodzi plizzz pomocy zainstalowalem direx i nic uporam sie z tym juz prawie 1 rok plizzz pomocy!!!! :1smutny: ;( :* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Chyba masz za słabą kartę graficzną i nie bedziesz raczej mogła grać w The sims 2. Musisz albo zainstalowac nowe sterowniki lub kupic nowa kartę graficzną. A jakie parapemtry ma twoj system?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ej ja niewiem jak to sprawdzic!!
a jak sie instaluje sterowniki i gdzie mozna je sciongnonc?????albo kupic ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Na pulpicie masz =>Moj komputer => Wyswiertl informacje o systemie i przepisz to co ma napisne "KOMPUTER" i "SYSTEM" i wtedy wszystko bedzie jasne!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
system;
microsoft windows xp professional wersja 2002 dodatek service pack.1 komputer: amd sempron(tm)2500+ 1.76ghz 224 mb ram a co ze sterownikami!!!!!!!!!!! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Co do sterownikow to nie wiem czy je kupic czy sciagnąć, bo nigdy z tym problemu nie miałam . Ale mi sie wydaje ze masz za słabą kartę graficzną...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|